Hamac Ultralight Green Bushmen

349,00 lei

In stoc

Hamacele din gama Zen Ultralight sunt printre cele mai usoare din lume. Sunt realizate din micro-ripstop 15D si cantaresc doar 150 g. 

Perfecte pentru camping, ture rapide, supravietuire, backpacking.

Compare

Produse cumparate la pachet

Hamac Ultralight Green Bushmen – fara compromisuri acest hamac este unul dintre cele mai usoare hamace din lume pentru dimensiunea lui : 3m x 1.45 m

Vine ambalat intr-un sac de compresie de 350 ml si este realizat din micro-ripstop 15 D confortabil.

Bushmen Ultralight poate sustine persoane de pana la 130 kg.

Setul contine 2 cordeline Dyneema de cate 3 mt si sistem de tensionare Whoopie sling.

Pentru confortul tau, produsul beneficiaza de o cordelina mediana, ridgeline de care poti atasa un saculet pentru depozitare.

Materialul din care sunt realizate absoarbe foarte putina apa, de aceea se usuca foarte repede in cazul unor ploi usoare.

Il poti folosi in turele tale impreuna cu una dintre tendele Bushmen

Specificatii tehnice Hamac Ultralight Green Bushmen

Greutate: 150 g

Dimensiune: 300×145 cm

Dimensiune impachetata: 350 ml

Fara plasa de insecte


Bushmen, bosimani sau oamenii San sunt cunoscuti ca fiind primii locuitori din Sudul Africii si printre primele populatii de vanatori-culegatori din lume.

Multe studii arata ca bosimanii poarta unele dintre cele mai divergente (cele mai vechi) ramasite de ADN din rasa umana.

Prin urmare, San reprezinta, probabil, una dintre cele mai vechi populații existente si probabil sunt una dintre cele mai vechi si mai nemodificate genetic ramasite ale strămosilor stravechi ai omenirii. In prezent, stramosii bosimanilor mai traiesc in Botswana, Namibia si Africa de Sud.

In zilele noastre ei reprezinta o parte salbatica din noi. Acea parte care ne ajuta in urmatoarea calatorie, ne inspira sa exploram necunoscutul, ne provoaca la curiozitate. Logo-ul companiei Bushmen – inspirat de picturi antice din piatră – prezintă o figură umana care detine primul multi-instrument folosit vreodata – un bat din lemn.

Speram sincer ca echipamentele Bushmen va vor insoti si va vor inspira expeditiile si calatoriile prin munti si padurile salbatice si, de ce nu ?…orase.

Compania Bushmen vine din Polonia si ofera o gama mare de hamace, prelate si accesorii de camping realizate din pasiune pentru outdoor. Produse inovative Bushmen sunt special concepute pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking. Hamac Ultralight Green Bushmen

Informații suplimentare

Greutate 150 g
Dimensiuni 300 × 145 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Culoare

Material

Greutate

Straturi

Plasa insecte

Main Menu