Hamac Superlight Olive Green DD Hammocks

410,00 lei

In stoc

Simplitatea lui face din hamacul superlight un excelent hamac de relaxare, de tura rapida. In aceeasi masura este ideal ca solutie de drumetii sau ture montane, in general activitatiile care solicita bagajerie ultra light.

Citeste review Ihamac aici

Compare

Hamac Superlight Olive Green DD Hammocks

Hamac tehnic de dimensiune foarte mica, cantarind cat un telefon mobil, doar 280 g.

Hamacul superlight olive green este modelul pe care il poti lua cu tine in orice calatorie. Este atat de mic incat incape intr-un buzunar de geaca sau il poti agata cu o carabiniera pe rucsac.

Simplitatea lui face din hamacul superlight un excelent hamac de relaxare, de tura rapida. In aceeasi masura este ideal ca solutie de drumetii sau ture montane, in general activitatiile care solicita bagajerie ultra light.

Daca ti-ai dorit vreodata un hamac care sa incapa intr-un buzunar si in acelasi timp sa fie extrem de util, atunci Hamac superlight olive green este solutia ideala.

Specificatii:

Dimensiune 2.7m x 1.4m (comfortabil pentru persoane de pana la 1.95m si 125kg)
Culori Olive green
Greutate 280g (350g – intreg sistemul)
Include Hamac superlight , sistem ancorare Whoopie Suspension System (2 x 2m-long Whoopie Slings, 2 x Soft-Shackle Karabiners and 2 x 2m Tree Huggers), husa compresie
Dimensiune impachetat 19cm x 11cm x 8cm

 

Caracteristici Hamac Superlight Olive Green DD Hammocks

Hamac respirabil 1 strat respirabil
Plasa insecte
Bare aluminiu
Depozitare
Ancorare 4 bucle laterale pentru ancorare Underblanket sau pentru suspendarea echipamentului

 


Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks . Hamac Superlight Olive Green DD Hammocks

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

Informații suplimentare

Greutate 350 g
Dimensiuni 270 × 140 cm
Culoare

Marime

Material

Greutate

Straturi

Plasa insecte

Producator

Activitate

, ,

Main Menu