Hamac Pom-Pom Double layer

260,00 lei

Stoc epuizat

Hamac double layer, super rezistent, compact si usor, doar 650 g. Un model propriu Ihamac Romania

650 g, sustine 200 de kg, include 10 m cordelina

Compare

Hamac Pom-Pom Double layer face parte din gama Pom-Pom si reprezinta primul model double layer initiat de Ihamac, gandit si produs in atelierul MinorSwing , ”nascut si cusut in Romania”.

Ne-am dorit un hamac compact si rezistent, pregatit pentru ture cu rucsac usor, asadar ne-am ghidat dupa aceste criterii pentru a crea un hamac lightweight de tura , dar care sa asigure confortul necesar si izolarea termica in cazul temperaturilor mai scazute. Am ales o tesatura care respira, de tipul rip-stop. Un material subtire, usor, dar indeajuns de rezistent cat sa poata sustine si doua persoane care impreuna sa nu depaseasca 200 kg. Este echipat cu 10m de cordelina Lanex 4mm cu camasa tesuta des, rezistenta la frecare si cu o greutate scazuta. Impreuna cu cordelina hamacul Pom Pom nu depaseste 650g.

Materialele folosite la realizarea Hamac Pom-Pom Double layer sunt aceleasi folosite la Pom Pom Green si Pom Pom Black

Hamacele cu doua straturi sau double layer sunt realizate din doua straturi de material suprapus.

Scopul primordial al acestuia este protejarea impotriva frigului prin introducerea intre cele doua straturi a unui izopren sau a unei saltele gonflabile care sa nu se deplaseze sub tine in timpul somnului.
Cand vine vorba de campingul cu hamacul, cea mai spinoasa problema este pierderea caldurii prin partea inferioara, la spate. Practic, in momentul in care te asezi in hamac iar straturile de imbracaminte si sacul de dormit sunt tasate, aerul circula pe langa tine si caldura nu se acumuleaza in partea de jos. Incalzirea spatelui este unul dintre cele mai importante puncte de confort in campingul cu hamacul.
Adaugarea celui de-al doilea strat de material a dus, evident si la rigidizarea ansamblului si cresterea greutatii sustinute de hamac.

Hamacele din gama Pom Pom sustin productia locala prin colaborarea cu MinorSwing, primul producator specializat pe hamace din Romania, nascut in anul 2008 din pura pasiune pentru natura si cusut. Colaborarea dintre cele doua companii va continua pe viitor pentru a dezvolta modele noi de hamace si accesorii din materiale de calitate. Toate produsele Ihamac realizate impreuna cu MinorSwing sunt lucrate manual cu atentie si rabdare, pentru toti iubitorii de natura si amatorii de hamaceala autohtona.

Ihamac este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor, avand o gama de produse care acopera o mare varietate de activitati de agreement, de la hamace profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra si pana la hamace “made in Romania” cu motive populare traditionale, sisteme de filtrare a apei, folie de protectie si alte accesorii outdoor.

Hamacul Pom Pom a fost testat anul acesta de la munte si pana la mare cu rezultate excelente!

Informații suplimentare

Greutate 650 g
Dimensiuni 270 × 155 cm

Main Menu