Hamac Pom-Pom Black Edition

170,00 lei

Stoc epuizat

Hamac super rezistent, compact si usor, doar 350 g. Un model propriu Ihamac Romania

350 g, sustine 150 de kg, 7 m cordelina

Compare

Hamac Pom Pom Black Edition este al doilea proiect initiat de Ihamac, gandit si produs in atelierul MinorSwing , ”nascut si cusut in Romania”. ACUM si in varianta Black Edition!!!

Ne-am dorit un hamac compact si rezistent, pregatit pentru ture cu rucsac usor, asadar ne-am ghidat dupa aceste criterii pentru a crea un hamac lightweight de tura. Am ales o tesatura care respira, de tipul rip-stop. Un material subtire si usor dar indeajuns de rezistent cat sa poata sustine si doua persoane care impreuna sa nu depaseasca 150 kg. Este echipat cu 7m de cordelina Lanex 4mm cu camasa tesuta des, rezistenta la frecare si cu o greutate scazuta. Impreuna cu cordelina hamacul Pom Pom nu depaseste 350g.

Hamac Pom Pom Black Edition sustine productia locala prin colaborarea cu MinorSwing, primul producator specializat pe hamace din Romania, nascut in anul 2008 din pura pasiune pentru natura si cusut. Colaborarea dintre cele doua companii va continua pe viitor pentru a dezvolta modele noi de hamace si accesorii din materiale de calitate. Toate produsele Ihamac realizate impreuna cu MinorSwing sunt lucrate manual cu atentie si rabdare, pentru toti iubitorii de natura si amatorii de hamaceala autohtona.

Ihamac este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor, avand o gama de produse care acopera o mare varietate de activitati de agreement, de la hamace profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra si pana la hamace “made in Romania” cu motive populare traditionale, sisteme de filtrare a apei, folie de protectie si alte accesorii outdoor.

Hamacul Pom Pom a fost testat anul acesta de la munte si pana la mare cu rezultate excelente!

Informații suplimentare

Greutate 350 g
Dimensiuni 270 × 155 cm

Main Menu