Hamac Frontline XL Camuflaj DD Hammocks

600,00 lei

In stoc

Frontline XL este un hamac tehnic, de camping, cu strat dublu (double-layer) si plasa anti insecte. Sistemul de ancorare este inclus.

Dimensiuni generoase: 3x 1,8 m.

Ideal camping, bushcraft, supravietuire, drumetii, pescuit.

Compare

Hamac Frontline XL Camuflaj DD Hammocks iti ofera o suprafata respirabila dubla fata de Frontline Camuflaj regular.

Dimensiunile lui sunt generoase: lungime 3 m si latime de 1,8 m, spatiu suficient pentru persoane de pana la 125 kg.

Pe langa clasicul Frontline, XL are in dotare bete de sustinere a plasei care iti maresc spatiul din interior. Plasa de insecte, fund dublu/ double-layer pentru izopren si sistemul de ancorare sunt incluse.

Hamac Frontline XL Camuflaj DD Hammocks este un hamac pentru 4 sezoane care poate fi folosit in diverse climate. Folosit impreuna cu un ground sheet il poti transforma intr-un bivi.

Specificatii:

Dimensiune 3m x 1.8m (comfortabil pentru persoane de pana la 1.95m si 125kg)
Culori Olive green, Coyote brown, Jet black, Forest Green, Camuflaj
Greutate 1250g (doar hamacul)
Include Hamac Frontline , Cordelina (10m), corzi elastice, 2 x bare despartitoare din aluminiu, husa compresie
Dimensiune impachetat 45cm x 18cm x 15cm

 

Caracteristici Hamac Frontline XL Camuflaj DD Hammocks:

Hamac respirabil 2 straturi respirabile, inchidere velcro pentru saltea gonflabila.
Plasa insecte Plasa de insecte fina inchisa cu fermoar, 2 bare din aluminiu curbate pentru marirea spatiului interior
Bare aluminiu bare din aluminiu ergonomice pentru marirea spatiului interior legate cu cordelina elastica
Depozitare 4 buzunare interioare pentru depozitare
Ancorare 4 bucle laterale pentru ancorare Underblanket sau pentru suspendarea echipamentului

 

Ideal camping, bushcraft, supravietuire, drumetii, pescuit.

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi, un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea de la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire. Produsele se pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca chiar si o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Lombok in Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia. Hamac Frontline XL Camuflaj DD Hammocks

In timpul calatoriilor Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie, drumetie sau campare. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui. Cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie, dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac. The Camping Hammock, de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Informații suplimentare

Greutate 1250 g
Dimensiuni 300 × 180 cm
Culoare

Marime

Greutate

Straturi

Plasa insecte

Producator

Activitate

, , , , , ,

Main Menu