Hamac Coghlans single-Albastru

345,00 lei

In stoc

Greutatea hamacului este de 538 de grame.

  • fabricat din nailon 70D
  • suporta pana la 149 kg
  • include 2 curele si 2 carabine care sustin fiecare cate 500kg
Compare

Hamac Coghlans single-Albastru – un hamac de tura usoara, calatorie sau festival, realizat din Nylon Taffeta 70D.

Greutatea hamacului este de doar 538 de grame( 700 g cu sistemul de ancorare)

Acest hamac este util in orice calatorie, tabara, dar este si partenerul perfect la festivaluri de muzica sau in parc.

Este construit cu un buzunar plat lateral pentru a depozita diverse obiecte cum ar fi o carte, telefonul sau o sticla de apa. Include cordelina si carabine pentru ancorarea in siguranta de o structura sau copaci.

Caracteristici Hamac Coghlans single-Albastru:
  • cusaturi triple pentru rezistenta
  • fabricat din nailon 70D
  • suporta pana la 149 kg
  • include 2 cordeline si 2 carabine care sustin fiecare cate 500kg
  • greutate hamac + accesorii: 700gr
  • dimensiune strans: 11.4 x x 24 cm
  • dimensiune desfacut: 1.5m x 3.2m

Datorita sacului de compresie si a dimensiunilor reduse este hamacul ideal de transportat si instalat cand pleci cu bicicleta in oras sau la munte cu prietenii.

In cadrul festivalurilor de muzica puteti crea un spatiu al vostru prin ancorarea mai multor hamace.

Greutatea maxima de incarcare a hamacului oferita de producator este de 149 de kg.

Intreaga gama de hamace Coghlans AICI


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua. Hamac Coghlans single-Albastru

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

 

Informații suplimentare

Greutate 700 g
Dimensiuni 320 × 150 cm
material

70 D Nylon -Tafetta

Main Menu