Hamac Coghlans cu plasa de insecte

330,00 lei

Stoc epuizat

Hamacul cu plasa de insecte de la Coghlans este o modalitate usoara de a va relaxa cu stil impreuna cu partenerul sau singur. Fabricat din material rezistent si confortabil pentru a va bucura de soare sau a dormi sub stele.  Include chinga si carabiniere pentru fixarea in siguranta.

Compare

Hamac Coghlans cu plasa de insecte , hamac de tura usoara, calatorie sau festival este realizat din Nylon Taffeta. Greutatea hamacului este de 1005 grame.

Hamacul cu plasa de insecte de la Coghlans este o modalitate usoara de a va relaxa cu stil impreuna cu partenerul sau singur. Fabricat din material rezistent si confortabil pentru a va bucura de soare sau a dormi sub stele.  Include chinga si carabiniere pentru fixarea in siguranta.

Petreceti timp confortabil in hamacul cu plasa pentru insecte de la Coghlans. Fabricat din polister cu structura densa, aceasta plasa de insecte impiedica tantarii si alte insecte sa patrunda in hamac. Hamacul se strange in interiorul sacului atasat care poate fi folosit ca buzunar pentru obiecte mici. Beneficiaza si de un buzunar mare lateral pentru stocarea obiectelor mari cum ar fi o carte, o tableta sau o sticla de apa. Include accesoriile pentru fixarea in siguranta.

Caracteristici Hamac Coghlans cu plasa de insecte:
  • plasa realizata cu 500gauri /cm²
  • plasa se inchide cu fermoar dublu sens
  • cusaturi triple pentru durabilitate
  • fabricat din nailon 70D
  • suporta pana la 136 kg
  • include 2 cordeline si 2 carabiniere care sustin fiecare 500kg si sunt proiectate pentru a reduce taietirule si destramarile
  • greutate hamac + accesorii: 1005 gr
  • dimensiune strans: 15 x 26.7cm
  • dimensiune desfacut: 1.5 x 3.2 m

Este hamacul ideal de transportat si instalat cand pleci cu bicicleta in oras sau la munte cu prietenii.

In cadrul festivalurilor de muzica puteti crea un spatiu al vostru prin ancorarea mai multor hamace.

Greutatea maxima de incarcare a hamacului oferita de producator este de 136 de kg.

ntreaga gama de hamace Coghlans AICI


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua. Hamac Coghlans cu plasa de insecte

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

 

Informații suplimentare

Greutate 1005 g
Dimensiuni 320 × 200 cm
material

70 D Nylon -Tafetta

Main Menu