Hamac Camuflaj Nest DD Hammocks

495,00 lei

In stoc

Hamacul Nest de la DD Hammocks este acoperit in totalitate cu materialul MC si este realizat special pentru camuflajul in zonele cu vegetatie abundenta si paduri

Compare

Hamac Camuflaj Nest DD Hammocks, cel mai ‘camuflat’ hamac de la DD Hammocks! 

Nest este acoperit in totalitate cu materialul MC/ camuflaj. Este realizat special pentru camuflajul in zonele cu vegetatie abundenta si paduri.

Hamac camuflaj Nest iti ofera camuflajul perfect pastrand in acelasi timp confortul celorlalte modele ale hamacelor DD Hammocks.

Are design similar cu binecunoscutul hamac Frontline  , dar care a primit in schimbul plasei de insecte un acoperis realizat din material integral MC/camuflaj.

Astfel, esti mai bine protejat de insecte si vant, dar si de privirile vecinilor de camping sau cele ale animalelor salbatice. O ferestra mica din plasa de insecte iti asigura atat ventilatia cat si panorama, fara sa compromita capacitatea de camuflare.

Nest beneficiaza de un double-layer respirabil caruia i se poate atasa o saltea gonflabila DD Inflatable Mat  pentru perioadele mai reci ale anului. Hamacul este echipat cu 10 metri de cordelina pentru ancorare si are la interior 4 buzunare pentru depozitare.

Recomandam DD Hamac camuflaj Nest pasionatilor de pescuit, camping, fotografie wildlife, bushcraft, supravietuire.

Specificatii:

Dimensiune 2.7m x 1.4m (comfortabil pentru persoane de pana la 1.95m si 125kg)
Culori Camuflaj
Greutate 1200g
Include Hamac Nest , Cordelina (10m), corzi elastice, 2 x bare despartitoare din aluminiu, husa compresie
Dimensiune impachetat 28cm x 17cm x 14cm

 

Caracteristici Hamac Camuflaj Nest DD Hammocks:

Hamac respirabil 2 straturi respirabile camuflaj multicam
Plasa insecte Plasa de insecte fina inchisa cu fermoar, 2 bare din aluminiu de 60 cm pentru marirea spatiului interior
Bare aluminiu bare din aluminiu ergonomice pentru marirea spatiului interior legate cu cordelina elastica
Depozitare 4 buzunare interioare pentru depozitare
Ancorare 4 bucle laterale pentru ancorare Underblanket sau pentru suspendarea echipamentului

Produsele DD Hammocks

Atentie! Desi acoperisul este realizat tot din material multicam, acesta nu este waterproof!

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .Hamac Camuflaj Nest DD Hammocks

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

Informații suplimentare

Greutate 1200 g
Dimensiuni 270 × 140 cm
Producator

Culoare

Marime

,

Material

Greutate

Straturi

Plasa insecte

Activitate

, , , ,

Main Menu