Hamac Camping DD Hammocks

185,00 lei

4 în stoc

Hamac de camping cu strat dublu/ double-layer de la DD Hammocks!

Simplu si eficient pentru incepatori, dar si pentru cei pasionati de bushcraft, supravietuire, drumetii, camping cu hamacul. 

650 grame, sistem de ancorare inclus!

2 straturi respirabile, inchidere cu fermoar pentru saltea gonflabila.

2 buzunare interioare pentru depozitare

Compare

Hamac Camping DD Hammocks

Hamacul DD Camping  este produsul DD Hammocks initial, realizat in 2005, cu upgrade-urile de rigoare.

Este apreciat de majoritatea incepatorilor, dar si de catre avansatii in domeniu.

Simplu si foarte eficace.
Durabil si foarte usor, Hamacul pentru camping DD Hammocks poate fi folosit intr-o plaja destul de mare de utilizatori. De la relaxare si pana la camping, bushcraft, supravietuire, drumetii montane, acest hamac double-layer este companionul perfect.

Beneficiaza de fund dublu cu fermoar pentru utilizarea impreuna cu o saltea gonflabila speciala pentru hamac.

In iesirile voastre te poti baza pe hamacul DD Camping pentru confort optim si durabilitate crescuta.

Il poti folosi ca atare sau ii poti atasa o tenda de ploaie, aceasta nu este inclusa.

Specificatii Hamac Camping DD Hammocks:
Dimensiune 2.7m x 1.4m (comfortabil pentru persoane de pana la 1.95m si 125kg)
Culori
Greutate 650g (doar hamacul)
Include Hamac camping , Cordelina (10m), corzi elastice, husa compresie
Dimensiune impachetat 20cm x 11cm x 5cm

 

Caracteristici Hamac Camping DD Hammocks:
Hamac respirabil 2 straturi respirabile, inchidere cu fermoar pentru saltea gonflabila.
Plasa insecte
Bare aluminiu
Depozitare 2 buzunare interioare pentru depozitare
Ancorare 4 bucle laterale pentru ancorare Underblanket sau pentru suspendarea echipamentului

 

Produsele DD Hammocks


Despre DD Hammocks

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna. DD Hamac Camping

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks . Hamac Camping DD Hammocks.

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

 

Informații suplimentare

Greutate 650 g
Dimensiuni 270 × 140 cm
Culoare

Marime

Material

Greutate

,

Straturi

Plasa insecte

Activitate

, , ,

Main Menu