Fluier multifunctional Coghlans 6 functii

86,00 lei

Stoc epuizat

Fluier multifunctional Coghlans 6 functii pentru situatii de urgenta, avertizare animale salbatice, supravietuire, drumetii.

1. fluier pentru semnalizarea prezentei sau situatii de urgenta;
2. termometru °F si °C ;
3. busola pentru orientarea in teren;
4. lupa pentru harta;
5. LED - baterii incluse 3x SR1121 x 1.5V
6. oglinda pentru semnalizat;

 

Compare

Produse cumparate la pachet

Fluier multifunctional Coghlans 6 functii pentru situatii de urgenta, avertizare animale salbatice, supravietuire, drumetii.

Fluierul multifunctional de la Coghlans include 6 functii utile in aventurile tale, drumetii, camping, sesiuni de supravietuire.

Se poate atasa la cureaua pantalonilor sau rucsac cu ajutorului unui clips cu arc sau poate fi purtat la incheietura mainii cu ajutorul snurului inclus in pachet.

Caracteristici Fluier multifunctional Coghlans 6 functii:

1. fluier pentru semnalizarea prezentei sau situatii de urgenta;
2. termometru °F si °C ;
3. busola pentru orientarea in teren;
4. lupa pentru harta;
5. LED – baterii incluse 3x SR1121 x 1.5V
6. oglinda pentru semnalizat;

Fluierul multifuntional de la Coghlans este un obiect care poate fi folosit atat de amatori cat si de cei mai experimentati aventurieri. Poate fi folosit in cadrul workshopurilor cu copii pentru initierea in bushcraft, orientare in teren etc


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

Fluier multifunctional Coghlans 6 functii pentru avertizare animale salbatice, situatii de urgenta, supravietuire, drumetii.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse, asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua. Fluier metalic Coghlans

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu