Fierastrau de buzunar cu lant Coghlans

95,00 lei

In stoc

Fierastrau de buzunar cu lant tip drujba Coghlans pentru camping, situatii de supravietuire, bushcraft, tabere cercetasi.

Lama durabila si robusta realizata din lant de otel cu rezistenta indelungata, practic si portabil.

Fierastraul de buzunar poate taia ramuri subtiri, dar si trunchiuri de copaci cu dimensiuni mari. Lama este prevazuta cu 26 de dinti puternici si ascutiti.

Compare

Fierastrau de buzunar cu lant Coghlans pentru camping, situatii de supravietuire, bushcraft, tabere cercetasi.

Lama durabila si robusta realizata din lant ( similar drujba) de otel cu rezistenta indelungata, practic si portabil.

Fierastraul de buzunar poate taia ramuri subtiri, dar si trunchiuri de copaci cu dimensiuni mari. Lama este prevazuta cu 26 de dinti puternici si ascutiti.

Fierastraul de buzunar Coghlans este foarte compact. Husa inclusa poate fi atasata la curea, rucsac etc.

Specificatii Fierastrau de buzunar cu lant tip drujba Coghlans :

– Lama din otel inoxidabil cu 26 dinti

– lama taie in ambele directii
– husa din nailon pentru atasare la curea, rucsac
– dimensiune: 51 cm

Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber. Cos de gunoi pliabil Coghlans

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Dimensiuni 51 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu