Fierastrau Coghlans de buzunar

38,00 lei

In stoc

Fierastrau Coghlans de buzunar. Ideal pentru camping, outdoor, pescuit, supravietuire, calatorii, bushcraft. Perfect in situatii de supravietuire

Compare

Fierastrau Coghlans de buzunar

Taie prin metal, lemn, os, plastic cu o usoara actiune inainte – inapoi. Se transporta usor in buzunar, rucsac, masina, cutie cu scule.

Tineti fierastraul de inelele metalice si taiati folosind o miscare inainte si inapoi. Tineti lama fierastraului cat mai dreapta si evitati infasurarea firului pe obiect, evitand astfel o uzura mai mare.

Nu folositi actiuni rapide, deoarece acestea pot supraincalzi lama si pot duce la blocarea acesteia.

Cursa inceata si constanta cu presiune usoara este tot ce aveti nevoie pentru a taia lemn, metal, plastic sau os.

Fierastrau Coghlans de buzunar


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber. Chibrituri rezistente la apa Coghlans

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

 

Informații suplimentare

Dimensiuni 50,8 cm
Producator

Main Menu