Fierastrau de buzunar Sierra Coghlans

74,00 lei

In stoc

Fierastrau Coghlans de buzunar. Ideal pentru camping, outdoor, pescuit, supravietuire, calatorii, bushcraft.

Perfect in situatii de supravietuire.

– pliabil;  lama 10 cm;

 

Compare

Fierastrau de buzunar Sierra Coghlans 

Coghlans Sierra C 0562 este cel mai performant fierastrau de buzunar perfect pentru iesirile in natura, dar si in jurul casei.

Niciodata nu are nevoie de ascutire! Sistem de blocare rapida cu o singura mana- lama se blocheaza in pozitia deschis pentru siguranta utilizarii.

Maner confortabil si ergonomic anti-alunecare, Lama se pliaza facand usoara depozitarea in buzunar.

Lama are dimensiunea de 10cm.

Caracteristici:

– pliabil;

– lama 10 cm;

– maner ergonomic;

– sistem blocare;


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse, asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

 

 

Informații suplimentare

Dimensiuni 50,8 cm
Producator

Main Menu