Essential Kitbag Helikon-Tex

240,00 lei

Essential Kitbag Helikon-Tex - geanta de umar care poate fi ancorata pe rucsac pentru kiturile esentiale de bushcraft si supravietuire.

Este foarte rezistenta, realizata din Cordura si cantareste doar 384 de grame si are o capacitate de 2,5 lt. Poti duce in ea o sticla de apa, arzatorul de aragaz sau aragaz pliabil, lampa de cap, amnarul, busola, cordelina, trusa de supravietuire etc.

Greutate: 384 grame, capacitate 2.5 litri, realizat din Cordura

 

Clear
Compare

Produse cumparate la pachet

Essential Kitbag Helikon-Tex – geanta de umar care poate fi ancorata pe rucsac pentru kiturile esentiale de bushcraft si supravietuire.

Este foarte rezistenta, realizata din Cordura si cantareste doar 384 de grame si are o capacitate de 2,5 lt. Poti duce in ea o sticla de apa, arzatorul de aragaz sau aragaz pliabil, lampa de cap, amnarul, busola, cordelina, trusa de supravietuire etc.

Toate accesoriile pot fi organizate in buzunare separate pentru siguranta la transport. Geanta poate fi atasata rucsacului prin sistem Molle/Pals sau poate fi carata individual avand curea de umar din chinga. Pe partea din spate are un buzunar plat pentru fierastrau pliabil, cutit sau topor mic.

In partea frontala poate fi atasat prin sistem Molle o alta geanta sau pouch.

Essential Kitbag Helikon-Tex este ideala pentru iesiri de o zi cu echipament minimalist.

Din aceeasi categorie poti alege si Bushcraft Haversack Bag sau Bushcraft Satchel Bag

Specificatii Essential Kitbag Helikon-Tex:

Greutate: 384 grame

Dimensiune: 10 x 20 x 22 cm
Capacitate: 2.5 L

Material: Cordura

Caracteristici Essential Kitbag Helikon-Tex:
  • Fabricat din Cordura®
  • Maner + curea de umar
  • Catarame WooJin
  • Compatibil cu MOLLE / PALS
  • Buzunar plat pe spate pentru topor/cutit
  • Buzunar interior cu fermoar
  • D ring- pentru ancorare
  • YKK fermoare.

Helikon Tex logo


Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume. Unul dintre cele mai apreciate si cautate produse ale companiei este Swagman Roll.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 384 g
Dimensiuni 28 × 10 × 20 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Culoare

, , ,

Main Menu