Easy Tree huggers

149,00 lei

Stoc epuizat

Easy Tree huggers- sistem de ancorare ultralight pentru hamac format din 2 carabiniere ultralight si 2 chingi tree huggers. Cantareste doar 280 grame.

Perfecte pentru camping, supravietuire, backpacking, bushcraft, drumetii.

Compare

Easy Tree huggers este un kit de ancorare pentru hamac care contine 2 carabiniere ultralight si 2 chingi de 3 mt treehuggers.

Cantareste 280 grame si are in componenta:

2 Tree huggers

2 bucati din chinga cu o lungime de 3 m. Fiecare chinga are 5 bucle de ancorare de cate 10 cm la un capat si o singura bucla la celalalt.

Protectiile tree hugghers protejeaza scoarta copacilor si in acelasi timp iti asigura o ajustare comoda a distantei de ancorare.

Suporta o greutate de 200 kg.

Il poti atasa oricarui hamac outdoor reducand considerabil greutatea din rucsac.

2 Carabiniere ultralight

Carabinierele ultralight Bushmen cantaresc doar 21 de grame si pot sustine greutate statica de pana la 12 KN, 1200 kg.

Dimensiuni: 8cm x 4,7cm

Deschidere: 20 mm.

Carabinierele nu sunt recomandate pentru catarare!

Setul contine: 2 carabiniere si 2 chingi de ancorare tree hugger de 3 mt.


Bushmen, bosimani sau oamenii San sunt cunoscuti ca fiind primii locuitori din Sudul Africii si printre primele populatii de vanatori-culegatori din lume.

Multe studii arata ca bosimanii poarta unele dintre cele mai divergente (cele mai vechi) ramasite de ADN din rasa umana.

Prin urmare, San reprezinta, probabil, una dintre cele mai vechi populații existente si probabil sunt una dintre cele mai vechi si mai nemodificate genetic ramasite ale strămosilor stravechi ai omenirii. In prezent, stramosii bosimanilor mai traiesc in Botswana, Namibia si Africa de Sud.

In zilele noastre ei reprezinta o parte salbatica din noi. Acea parte care ne ajuta in urmatoarea calatorie, ne inspira sa exploram necunoscutul, ne provoaca la curiozitate. Logo-ul companiei Bushmen – inspirat de picturi antice din piatră – prezintă o figură umana care detine primul multi-instrument folosit vreodata – un bat din lemn.

Speram sincer ca echipamentele Bushmen va vor insoti si va vor inspira expeditiile si calatoriile prin munti si padurile salbatice si, de ce nu ?…orase.

Compania Bushmen vine din Polonia si ofera o gama mare de hamace, prelate si accesorii de camping realizate din pasiune pentru outdoor. Produse inovative Bushmen sunt special concepute pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking. Easy Tree huggers

Informații suplimentare

Greutate 280 g
Dimensiuni 300 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Material

Greutate

Main Menu