DD Plasa anti-insecte superlight

199,00 lei

Stoc epuizat

Plasa de protectie ultra usoara impotriva insectelor.

Compare

DD Plasa anti-insecte superlight

Toata protectia de care ai nevoie si esti gata de drum !

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea de la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire. Produsele se pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart. Calator neobosit in intreaga lume, reuseste sa faca chiar si o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Lombok in Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia via S.E Asia, China, Mongolia, Russia si apoi Europa.

In timpul calatoriilor si bazat pe experientele traite campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie, drumetie sau campare. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort. DD Plasa anti-insecte superlight

Testeaza foarte multe hamace diferite. Fiecare cu avantajele si dezavantajele lui. Dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret normal, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac.The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Informații suplimentare

Greutate 190 g
Dimensiuni 2,7 cm

Main Menu