Cutit Mora Woodcarving 106

124,00 lei

Stoc epuizat

Cutit Mora Woodcarving 106 pentru sculptura in lemn, cioplit linguri, boluri, kuksa.

Acest cutit pentru cioplit este realizat din otel carbon laminat si are o duritate HRC 61. Lama este ascutita pe o singura parte ( pentru mana stanga sau dreapta) iar coama lui iti ofera posibilitatea sa impingi cutitul cu cealalta mana.

 • Material lama: otel carbon laminat
 • HRC 61

 

 

 

Compare

Produse cumparate la pachet

Cutit Mora Woodcarving 106 pentru sculptura in lemn, linguri cioplite, boluri, kuksa – Mora Woodcarving.

Acest cutit pentru cioplit este realizat din otel carbon laminat si are o duritate HRC 61. Lama este ascutita pe o singura parte ( pentru mana stanga sau dreapta) iar coama lui iti ofera posibilitatea sa impingi cutitul cu cealalta mana.

Lama este optimizata pentru a intra rapid si precis in materialul lemnos, lingurii, boluri/ kuksa. Manerul este realizat din lemn de mescteacan.

Mora Woodcarving 106, cutit pentru sculptura in lemn, cioplit si decorat linguri, boluri, kuksa. Este potrivit atat pentru incepatori cat si pentru cei mai experimentati.

Lama Cutit Mora Woodcarving 106

Morakniv Woodcarving 106 este realizat din otel carbon laminat si are o duritate HRC 61. Miezul lamei este facut din otel carbon de calitate si este invelit de un strat mai moale de aliaj otel.

Rezultatul acestui amestec de oteluri are o duritate si o retentie a taisului excelenta. Miezul din otel laminat are in componenta 1% carbon, iar margininea <0,2 %.

Wood carving sau sculptura in lemn este fascinanta. Nu conteaza daca esti incepator sau avansat, daca lucrezi in atelier sau in mijlocul padurii langa foc ori daca esti tanar sau batran, sculptura in lemn te aduce aproape la meditatie.

Morakniv Woodcarving Fabricat in Mora, Suedia de catre unul dintre cei mai renumiti producatori de cutite din lume, Morakniv

Caracteristici Cutit Mora Woodcarving 106:
 • Material lama: otel carbon laminat
 • HRC 61
 • Material maner: lemn natural mesteacan
 • Grosime lama: 2.5 mm
 • Lungime lama: 82 mm
 • Raza hook: –
 • Lungime cutit Mora: 190 mm
 • Lungime totala: 230 mm
 • Greutate: 71.9 g
 • Forma lamei: dreapta, varf point ascutit.

Atentie! Lama din otel carbon laminat trebuie stearsa si gresata dupa fiecare utilizare.

cutite Morakniv


Cutite Morakniv produse in Suedia. Perfecte pentru iesirile voastre outdoor: in camping pe malul lacului, in sesiuni de bushcraft si supravietuire, worshopuri in natura sau practice pe langa casa.

Once upon a time in Mora of Sweden…

Asa incepe povestea cutitelor Mora din Suedia, un mic orasel situat in inima Suediei. Traditia manufacturarii cutitelor in Mora se intinde pe sute de ani. Locuitorii sai erau renumiti in lume pentru lamele ascutite. Industria manufacturarii de cutite Morakniv incepe in secolul 18 si este una dintre cele mai longevive din lume.

Morakniv a trecut testul timpului facand de peste 100 de ani cutite foarte calitative la preturi accesibile.

 

Informații suplimentare

Greutate 76 g
Dimensiuni 82 × 2,5 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Main Menu