Cutit Mora Companion

60,00 lei64,00 lei

Companion este gama cea mai populara de la Morakniv dar si partenerul utilitar de cea mai mare de incredere. Functioneaza perfect pentru incepatori, lucrul alaturi de generatia mai tanara in camping, dar este un cutit de incredere si pentru cei mai experimentati.

Cu o lama perfect ascutita, realizata din otel inoxidabil si tratata in fabrica Mora din Suedia, acest cutit se poate adapta oricaror nevoi in camping, bucatarie, bushcraft, vanatoare sau pescuit.

HRC 56-58, lungime lama 10,4 cm, grosime lama: 2,5 mm

 

Clear
Compare

Produse cumparate la pachet

Cutit Mora Companion produs in Suedia.

Companion este gama cea mai populara de la Morakniv dar si partenerul utilitar de cea mai mare de incredere. Functioneaza perfect pentru incepatori, lucrul alaturi de generatia mai tanara in camping, dar este un cutit de incredere si pentru cei mai experimentati.

Cu o lama perfect ascutita, realizata din otel inoxidabil si tratata in fabrica Mora din Suedia, acest cutit se poate adapta oricaror nevoi in camping, bucatarie, cutit bushcraft, vanatoare sau pescuit.

Companion are maner ergonomic, si este realizat din cauciuc TPE. Este echipat cu teaca din polymer care se poate atasa la curea sau pe rucsacul de drumetie.

Lama Cutit Mora Companion – Otel inoxidabil

Morakniv Companion este facut din otel inoxidabil. Pentru acest cutit ieftin s-au prioritizat taisul durabil si manerul ergonomic si mai putin muchia lamei.

Morakniv nu recomanda acest cutit pentru amnar deoarece muchia nefinisata poate afecta bara de ferrocerium.

Lama acestui cutit de buzunar este realizata din otel inoxidabil suedez cu HRC 56-58.

Constitutia robusta a lamei o face perfecta pentru orice situatie intalnita in drumetii, camping sau vanatoare. Poate fi folosit la sculptat, taiat cordelina, deschidere colete, pregatirea mancarii, proiecte mici bushcraft etc.

Manerul este realizat din cauciuc TPE, Thermoplastic elastomers si are o aderenta excelenta. Cutitul este protejat in teaca realizata din 2 tipuri de polymeri si are o siguranta click pentru o protectie sporita.

Desi este dedicat activitatilor outdoor, Morakniv Companion poate fi folositor si in gospodarie.

Fabricat in Mora, Suedia de catre unul dintre cei mai renumiti producatori de cutite din lume, Morakniv

 

Caracteristici Cutit Mora Companion:

 • Material lama: otel inoxidabil
 • HCR: 56-58
 • Material maner: cauciuc TPE
 • Grosime lama: 2.5 mm
 • Lungime lama: 10.4 cm
 • Lungime cutit Mora: 219 mm
 • Lungime totala: 233 mm
 • Greutate: 117 g
 • Forma lamei: dreapta
 • Teaca: Polymer
 • Compatibil Molle: nu
 • Compatibil amnar: nu

cutite Morakniv


Cutite Morakniv produse in Suedia. Perfecte pentru iesirile voastre outdoor: in camping pe malul lacului, in sesiuni de bushcraft si supravietuire, worshopuri in natura sau practice pe langa casa.

Once upon a time in Mora of Sweden…

Asa incepe povestea cutitelor Mora din Suedia, un mic orasel situat in inima Suediei. Traditia manufacturarii cutitelor in Mora se intinde pe sute de ani. Locuitorii sai erau renumiti in lume pentru lamele ascutite. Industria manufacturarii de cutite Morakniv incepe in secolul 18 si este una dintre cele mai longevive din lume.

Morakniv a trecut testul timpului facand de peste 100 de ani cutite foarte calitative la preturi accesibile.

 

Informații suplimentare

Greutate 117 g
Dimensiuni 219 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Culoare

, , , , , , ,

Main Menu