Cort Superlight Tarp Tent DD Hammocks

875,00 lei

In stoc

Cort Superlight Tarp Tent DD Hammocks, greutate 710 grame. Solutia ideala atunci când călătorești cu bagaj minimalist, tot ansamblul cântărind extrem de putin.

Compare

Cort Superlight Tarp Tent DD Hammocks este o soluție excelentă atunci când călătorești cu bagaj minimalist. Cortul fără ramă, realizat dintr-o singura foaie de rip-stop este proiectat pentru a fi cât mai ușor posibil: sprijiniți partea joasa cu ajutorul batului de carbon (inclus) iar partea inalta cu 1 sau 2 bete de trekking/hiking.

Simplu de instalat, facil de împachetat, ultra-ușor de transportat.

Avantajul cel mai mare? Totul cântărește numai 710g (fără cuie și sfori de ancorare) și poate fi strâns într-un singur saculet de dimensiuni reduse!

Ventilat, impermeabil și protejat impotriva insectelor nedorite.

Foarte spațios pentru 1 persoană plus un rucsac, Cort Superlight Tarp Tent DD Hammocks îți oferă adăpost și protecție contra insectelor atunci când ai cea mai mare nevoie.  Fabricat dintr-un material cu 3.000mm PU și prevăzut cu o deschidere laterală, DD SuperLight – Tarp Tent te va feri de vânt și de ploaie în timp ce ventilația aerului din 3 puncte previne condensul din interior.

Dimensiuni Cort Superlight Tarp Tent DD Hammocks:

Lungime: 250cm, Lățime: 150cm, Înălțime: 95cm

Dimensiune în pachet – 31cm x 13cm x 12cm

Notă: 2 x bețe de drumeție necesare pentru asamblare (nu sunt incluse). Recomandăm  DD Hiking Poles.

 

Specificații Cort Superlight Tarp Tent DD Hammocks
Dimensiune Lungime: 250cm, Lățime: 150cm, Înălțime: 95cm
Culoare Olive green
Greutate 710g (fără cuie & sfori de ancorare)
Include Cort, 12 x cuie SuperLight, 5 x sfori de ancorare (1m), 3 x sfori de ancorare (2m), husă

 

  • Potrivit pentru 1 persoană (plus rucsac)
  • Confecționat dintr-un singur strat de ripstop SuperLight, impermeabil de 3,000mm PU
  • 1 bat ușor, pliabil, care susține capătul cortului.
  • Intrare din plasă fină, anti-insecte care permite ventilația.
  • Cusături lipite
  • 1 mică verandă pentru a direcționa apa departe de intrare – poate fi înfășurată și fixată imediat
  • 3 ferestre de ventilare pentru a permite circulația aerului și prevenirea condensului
  • 2 x capace din material, bucle și curele de prindere în partea din față, pentru a fixa bețele de drumeție
  • 4 puncte de ancorare opționale (1 la fiecare colt) pentru extra securitate în condiții de vânt

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare. Bat drumetie/ trekking/ hiking

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks . Cort Superlight Tarp Tent DD Hammocks

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

Informații suplimentare

Greutate 710 g
Producator

Main Menu