Cort SuperLight Pyramid XL DD Hammocks

750,00 lei

Stoc epuizat

Cort SuperLight Pyramid XL DD Hammocks -solutia ideala atunci când călătorești cu bagaj minimalist, tot ansamblul cântărind doar 610 grame. Poate adaposti 2 persoane + bagajerie.

Compare

Produse cumparate la pachet

Cort SuperLight Pyramid XL DD Hammocks , pentru a fi folosit ca atare sau împreună cu Cortul Pyramid XL -panza anti-insecte

Îmbunătățește-ți opțiunile de confort și greutate redusă folosind corturile DD Hammocks SuperLight.

Simplu de instalat, facil de împachetat, ultra-ușor de transportat.

Cortul SuperLight Pyramid Tent XL este proiectat pentru calatorie cu bagajerie ultralight, backpacking, supravietuire, bushcraft, drumetii montane.

Este perfect pentru a adaposti 2 porsoane si bagajerie. Cantareste doar 610 grame, fara sistemul de ancorare inclus.

Poate fi folosit deasupra SuperLight Pyramid XL-panza anti insecte (vândut separat) pentru a crea un adăpost confortabil din 2 straturi.

Cort fără ramă dintr-un singur strat SuperLight Pyramid XL este o soluție excelentă atunci când călătorești cu bagaj minimalist. Prevăzut cu legături de fixare înguste și o buclă centrala în partea superioară, cortul poate fi ridicat în două feluri: fie suspendat de o creangă sau de un punct mai înalt folosind cordelina de ancorare, paracord etc fie fixat de jos, folosind un singur băț de hiking/trekking.

Ventilat și impermeabil

Cortul DD SuperLight Pyramid XL este foarte spațios pentru doua persoane plus un rucsac. Este fabricat dintr-un material cu 3,000mm PU și e prevăzut cu o intrare laterală – astfel te va feri de vânt și de ploaie în timp ce ventilația aerului va preveni condensul din interior.

Cort DD Hammocks SuperLight Pyramid Tent XL poate fi folosit ca atare sau împreună cu DD SuperLight Pyramid Mesh.

Dimensiuni:

Lungime: 260cm, Lățime: 220cm, Înălțime: 135cm

Dimensiune în pachet – 28cm x 15cm x 11cm

Notă: 2 x bețe de drumeție necesare pentru asamblare (nu sunt incluse). Recomandăm  DD Hiking Poles.

Specificații Cort SuperLight Pyramid XL DD Hammocks
Dimensiune Lungime: 260cm, Lățime: 220cm, Înălțime: 135cm
Culoare Olive green
Greutate 610g (fără cuie & sfori de ancorare)
Include Cort, 13 x cuie SuperLight, 5 x sfori de ancorare (2m), husă
Limită de greutate N/A

 

  • Potrivit pentru 2 persoane (plus rucsac) sau 3 persoane fără bagaje
  • Confecționat din mesh ultra-fin și dintr-un singur strat de ripstop SuperLight, cu bază impermeabilă de 3,000mm PU
  • Ranforsare în partea central-superioară pentru fixarea unui băț de trekking
  • Cusături lipite
  • Intrare cu fermoar care poate fi rulată și fixată imediat
  • Ventilație laterală pentru a crește cantitatea de aer în interior și pentru a preveni condensul
  • 4 puncte de ancorare opționale (1 la fiecare colt) pentru extra Securitate în condiții de vânt

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare. Bat drumetie/ trekking/ hiking

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort. Cort SuperLight Pyramid XL DD Hammocks

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

Informații suplimentare

Greutate 610 g
Dimensiuni 260 × 220 × 135 cm
Culoare

Material

Greutate

Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu