Cort Superlight Pathfinder Mesh DD Hammocks

560,00 lei

In stoc

Fără ramă și dintr-un singur strat, Cort Superlight Pathfinder Mesh DD Hammocks a fost proiectat să fie cât mai ușor posibil și sa poata fi instalat în cel mai scurt timp.

Cântărind numai 510g (fără cuie și sfori de ancorare), poate fi strâns într-un singur săculeț. Ideal ture rapide, minimaliste si fără multe accesorii.

Compare

Cort Superlight Pathfinder Mesh DD Hammocks, cort de o singură persoană, confortabil realizat din panza anti-insecte

Imbunătățește-ți opțiunile de confort și greutate redusă folosind corturile DD SuperLight.

Simplu de instalat, facil de împachetat, ultra-ușor de transportat

Fără ramă și dintr-un singur strat, Cort Superlight Pathfinder Mesh DD Hammocks a fost proiectat să fie cât mai ușor posibil și sa poata fi instalat în cel mai scurt timp. Se folosesc  cu 1 sau 2 bete de trekking. Cântărind numai 510g (fără cuie și sfori de ancorare), poate fi strâns într-un singur săculeț, fiind astfel o soluție foarte bună pentru o expediție light, minimalista si fără multe accesorii.

Cort anti-insecte cu bază impermeabilă

Foarte spațios pentru un aventurier solo cu un singur rucsac, Cort Superlight Pathfinder Mesh DD Hammocks e prevăzut cu o plasă anti-insecte fină care va ține la distanță orice fel de oaspeti nedoriti si cel mai important, tantarii. Partea de jos a cortului, groundsheet-ul are un material de 3,000mm PU, oferind protecție în cazul în care pământul e ud. Poți adăuga o tendă deasupra și vei fi protejat și de ploaie.

Dimensiuni:

Lungime: 230cm, Lățime: 140cm, Înălțime: 100cm

Dimensiune în pachet – 28cm x 15cm x 10cm

Notă: 2 x bețe de drumeție necesare pentru asamblare (nu sunt incluse). Recomandăm  DD Hiking Poles.

 Specificații Cort Superlight Pathfinder Mesh DD Hammocks
Dimensiune Lungime: 230cm, Lățime: 140cm, Înălțime: 100cm
Culoare Olive green
Greutate 510g (excl. cuie & sfori de ancorare)
Include Cort, 4 x 2m sfoară de ancorare, 8 cuie, husă

 

  • Potrivit pentru 1 persoană (plus rucsac)
  • Confecționat din mesh ultra-fin și dintr-un singur strat de ripstop SuperLight, cu bază impermeabilă de 3,000mm PU
  • 2 buzunare de depozitare interne
  • Cusături sigilate/lipite
  • Fermoar triplu, intrare tip roll-up
  • Bară de distribuire pentru susținerea cortului
  • Cuie de ancorare a bazei de pământ și sfori de ancorare pentru a tensiona structura

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare. Bat drumetie/ trekking/ hiking

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort. Cort SuperLight A-frame DD Hammocks

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

Informații suplimentare

Greutate 510 g

Main Menu