Cort Superlight Pathfinder DD Hammocks

725,00 lei

In stoc

Cort Superlight Pathfinder DD Hammocks un cort de doar 640 de grame, confortabil pentru 2 persoane, spatios pentru o singura persoana si bagajerie.

Compare

Cort Superlight Pathfinder DD Hammocks, cort ultra usor pentru 2 persoane, confortabil pentru cupluri, super spatios pentru o singura persoana plus bagajerie. Realizat din Superlight ripstop nylon.

Imbunătățește-ți opțiunile de confort și greutate redusă folosind corturile DD Superlight. Simplu de instalat, facil de împachetat, ultra-ușor de transportat!

Fara rama si dintr-un singur strat, Cortul Superlight Pathfinder DD Hammocks a fost proiectat sa fie cât mai ușor posibil și sa poata fi instalat în cel mai scurt timp. Se foloseste un singur bat de trekking.

Cantarind numai 640g (fără cuie și sfori de ancorare), poate fi strans într-un singur săculet, fiind astfel o solutie foarte buna pentru o expeditie light, minimalista si fara multe accesorii.

Foarte spatios pentru un aventurier solo si avand o protectie de 3000 mm coloana de apa, Cort DD SuperLight-Pathfinder se foloseste impreuna cu Cort DD SuperLight-Pathfinder-panza anti insecte. Acesta va ține la distanță orice fel de oaspeti nedoriti si cel mai important, tantarii.

Dimensiuni:

Lungime: 230cm, Lățime: 140cm, Înălțime: 100cm

Dimensiune în pachet – 28cm x 15cm x 10cm

Notă: 2 x bețe de drumeție necesare pentru asamblare (nu sunt incluse). Recomandăm  DD Hiking Poles.

 Specificații Cort Superlight Pathfinder DD Hammocks:
Dimensiune Lungime: 290cm, Lățime: 190cm, Înălțime: 110cm
Culoare Olive green
Greutate 640g (excl. cuie & sfori de ancorare)
Include Cort, 2 x 2m sfoară de ancorare, 13 cuie superlight, husă

 

  • Potrivit pentru 2 persoane
  • Confecționat dintr-un singur strat de ripstop SuperLight
  • 2 buzunare de depozitare interne
  • Cusături sigilate/lipite
  • Fermoar triplu, intrare tip roll-up
  • Bară de distribuire pentru susținerea cortului
  • Cuie de ancorare a bazei de pământ și sfori de ancorare pentru a tensiona structura.

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare. Bat drumetie/ trekking/ hiking

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks . Cort Superlight Pathfinder DD Hammocks

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

Informații suplimentare

Greutate 640 g
Dimensiuni 290 × 190 × 110 cm
Producator

Culoare

Marime

Material

Greutate

,

Activitate

, , , , ,

Main Menu