Cort Superlight A-Frame Mesh DD Hammocks

525,00 lei

In stoc

Cort Superlight A-Frame Mesh DD Hammocks, cort spațios, din panza anti-insecte cu o bază impermeabilă de 3000 mm. Confecționat din mesh ultra-fin

Compare

Cort Superlight A-Frame Mesh DD Hammocks, cort spațios, din panza anti-insecte cu bază impermeabilă.

Îmbunătățește-ți opțiunile de confort și greutate redusă folosind corturile DD Superlight.

Simplu de instalat, facil de împachetat, ultra-ușor de transportat.

Cort Superlight A-Frame Mesh DD Hammocks reprezintă o soluție excelentă atunci când călătorești cu un bagaj minimal. Proiectat pentru a fi ridicat la oricare capăt folosind bețe de drumeție, acest cort încape într-un săculeț mic, are o greutate de numai 730g (fără cuie de ancorare și sfori )  sigur nu-ți va îngreuna bagajul!

Cort DD SuperLight – A Frame-panza anti insecte este potrivit pentru 2 persoane plus rucsacuri. Folosit împreună cu CORTUL A-FRAME sau o tendă, acest cort e ideal pentru camparea în oricare condiții – munte, deal, mare sau festivaluri. Dacă îl folosești fără tendă, plasa lui ultra-fină constitue o protecție excelentă contra insectelor.

Dimensiuni:

Lungime: 200cm, Lățime: 130cm, Înălțime: 110cm

Dimensiune în pachet – 28cm x 13cm x 11cm

Notă: 2 x bețe de drumeție necesare pentru asamblare (nu sunt incluse). Recomandăm  DD bat drumetie trekking hiking.

Specificații Cort Superlight A-Frame Mesh DD Hammockse

Dimensiune Lungime: 200cm, Lățime: 130cm, Înălțime: 110cm
Culoare Olive Green
Greutate 730g excl. cuie & sfori de ancorare
Include Cort, 8 cuie SuperLight, sfori de ancorare (2m) x 2, husă
Limită de greutate N/A

 

  • Potrivit pentru 2 persoane (plus rucsaci)
  • Confecționat din mesh ultra-fin și dintr-un singur strat de ripstop SuperLight, cu bază impermeabilă de 3,000mm PU
  • 2 buzunare de depozitare interne
  • Cusături sigilate/lipite
  • Ancorari suplimentare pe margini, pentru a tensiona și stabiliza cortul în condiții de vânt
  • 3 intrări: 1 fermoar vertical la fiecare capăt și o intrare în formă de U pe o latură
  • Orificii la ambele capete pentru a fixa bețele de drumeție
  • Cuie de ancorare a bazei de pământ și sfori de ancorare pentru a tensiona structura

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare. Bat drumetie/ trekking/ hiking

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks . Cort Superlight A-Frame Mesh DD Hammocks

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

 

Informații suplimentare

Greutate 730 g
Producator

Main Menu