Cort SuperLight A-frame Camuflaj DD Hammocks

625,00 lei

In stoc

Îmbunătățește-ți opțiunile de confort și greutate redusă folosind corturile DD Hammocks SuperLight.

Cort SuperLight A-frame Camuflaj DD Hammocks- cort spațios pentru 2 persoane +echipament la doar 934 grame. Confecționat din ripstop ultra-fin și ultra light

Compare

Cort SuperLight A-frame Camuflaj DD Hammocks, cort spațios pentru 2 persoane +echipament la doar 934 grame.

Pentru a fi folosit ca atare sau împreună cu Cort DD SuperLight – Forma A-panza anti insecte

Imbunătățește-ți opțiunile de confort și greutate redusă folosind corturile DD SuperLight.

Simplu de instalat, facil de împachetat, ultra-ușor de transportat.

Cort SuperLight A-frame Camuflaj DD Hammocks este proiectat pentru a fi folosit ca atare sau pe deasupra Cortului DD SuperLight – Forma A-panza anti insecte (vândut separat) pentru a crea un adăpost din 2 straturi cu 3 intrări separate.

Reprezintă o soluție excelentă atunci când călătorești cu un bagaj minimalist. Proiectat pentru a fi ridicat la oricare capăt folosind bețe de drumeție, acest cort încape într-un săculeț mic, are o greutate de numai 934g (fără cuie de ancorare și sfori ) incat sigur nu-ți va îngreuna bagajul!

Potrivit pentru 2 persoane plus rucsace, cortul DD SuperLight – A frame camuflaj este fabricat dintr-un material cu 3,000mm PU și are 3 intrări, dintre care cea mai mare poate fi ridicată pentru a forma un baldachin – astfel te va feri de vânt și de ploaie în timp ce ventilația aerului va preveni condensul din interior.

Dimensiuni:

Lungime: 345cm, Lățime: 150cm, Înălțime: 115cm

Dimensiune în pachet: 29cm x 14cm x 6cm

 Specificații Cort SuperLight A-frame Camuflaj DD Hammocks:

Dimensiune L: 345cm, W: 150cm, H: 115cm
Culoare Olive green
Greutate
934g (fără cuie & sfori de ancorare)
Include Cort, 13 x cuie SuperLight, 4 x sfori de ancorare (2m), husă

 

  • Potrivit pentru 2 persoane (plus rucsaci)
  • Cusături lipite
  • Bucle suplimentare pe margini, pentru a tensiona și stabiliza cortul în condiții de vânt
  • 3 intrări cu fermoare: câte una la fiecare capăt și o intrare pe o latură
  • Orificii la ambele capete pentru a fixa bețele de drumeție
  • Include 13 cuie Superlight și 4 sfori de ancorare pentru a tensiona structura

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare. Bat drumetie/ trekking/ hiking

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort. Cort SuperLight A-frame Camuflaj DD Hammocks

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

Informații suplimentare

Greutate 934 g
Dimensiuni 345 × 150 × 115 cm
Producator

Culoare

Material

Greutate

,

Activitate

, , , ,

Main Menu