Cordelina reflectorizanta Coghlans

61,00 lei

In stoc

Cordelina reflectorizanta Coghlans pentru orice iesire in natura. Ideal supravietuire, ancorare hamace si corturi.

Compare

Cordelina reflectorizanta Coghlans

Cordelina reflectorizanta cu diametru de 2mm, vizibila, perfecta pentru ghidaj sau marcarea traseelor.

Lungime 15.2m. Are inclusa si o si o carabiniera pentru a putea fi atasata cu usurinta la rucsac.

Ideala si pentru inlocuirea sforilor de ancorare ale corturilor.

Caracteristici:

– Diametru: 2mm;
– Lungime: 15.2m;
– Culoare: galben cu instertii argintii reflectorizante;
– Carabiniera inclusa;


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada. Cordelina reflectorizanta Coghlans

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Dimensiuni 15,2 × 2 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu