Combo Hamac Ultralight Vagabond Bushmen

549,00 lei

In stoc

Combo Hamac Ultralight Vagabond Bushmen Dark Olive.

Contine:

-Hamac Ultralight realizat din micro-ripstop 15D -150 g. 

-Kit ancorare ultralight + plasa anti-insecte Vagabond Bushmen. Cantareste doar 0.5 kg!

Perfect pentru camping, drumetii, supravietuire, backpacking, bushcraft.

Compare

Produse cumparate la pachet

Combo Hamac Ultralight Vagabond Bushmen – acest set ultralight de doar 500 de grame include 1 hamac Ultralight, 1 plasa anti-insecte Vagabond si kit de ancorare ultralight.

Hamac Ultralight Dark Olive Bushmen

Fara compromisuri acest hamac este unul dintre cele mai usoare hamace din lume pentru dimensiunea lui : 3m x 1.45 m. Vine ambalat intr-un sac de compresie de 350 ml si este realizat din micro-ripstop 15 D confortabil.

Bushmen Ultralight poate sustine persoane de pana la 130 kg.

Materialul din care sunt realizate absoarbe foarte putina apa, de aceea se usuca foarte repede in cazul unor ploi usoare.

Greutate: 150 g

Dimensiune: 300×145 cm

Dimensiune impachetata: 350 ml

Hamacul Ultralight de la Bushmen este unul dintre cele mai usoare hamace din lume pentru dimensiunea lui : 3m x 1.45 m, Vine ambalat intr-un sac de compresie de 350 ml si este realizat din micro-ripstop 15 D confortabil. Bushmen Ultralight poate sustine persoane de pana la 130 kg.

Plasa anti-insecte Vagabond Bushmen Ultralight

este special conceputa atat pentru hamac cat si pentru folosire independenta.
O poti folosi ca atare daca dormi pe salteaua gonflabila sub o tenda sau o poti folosi la orice hamac de pana la 3 m.

Inchide orice spatiu si te protejeaza impotriva tantarilor, capuselor si a altor insectelor nedorite.

Densitate ochiuri plasa: 196/ cm2

Dimensiune ochi: 0.7 mm

Greutate: 220 g

Dimensiune: 3.1×1.5 m

Dimensiune impachetata: 20×10 cm

Ancorare

Combo Hamac Ultralight Vagabond Bushmen contine 2 cordeline Dyneema de cate 3 mt pentru sistemul de ancorare Whoopie sling. Pentru confort, produsul beneficiaza de o cordelina mediana ajustabila, ridgeline de care poti atasa un saculet pentru depozitare.

Cele doua tree-huggere din chinga de 2,5 cm latime si 2 m lungime cu 5 pozitii cantaresc doar 80 grame.

Setul mai contine si 2 carabiniere ultralight de doar 21 de grame care pot sustine o greutate statica de pana la 12 KN ( 1200 kg)

Impreuna cu una dintre tendele Bushmen este setul ideal pentru ture lungi de trekking, camping cu hamacul, bushcraft, tabere de supravietuire sau instruire.

Specificatii tehnice Combo Hamac Ultralight Vagabond Bushmen

Greutate: 500 g

1.Hamac dimensiune: 300×145 cm

2.Plasa anti-insecte Densitate ochiuri plasa: 196/ cm2

3. Kit ancorare ultralight:

-2 carabiniere ultralight 12KN

-1 woopie sling Dyneema cord

-2 treehugger 2 mt, 5 ochiuri pentru ajustare

Dimensiune impachetat: 24 x 0.8 cm

Volum: 1.5 lt


Bushmen, bosimani sau oamenii San sunt cunoscuti ca fiind primii locuitori din Sudul Africii si printre primele populatii de vanatori-culegatori din lume.

Multe studii arata ca bosimanii poarta unele dintre cele mai divergente (cele mai vechi) ramasite de ADN din rasa umana.

Prin urmare, San reprezinta, probabil, una dintre cele mai vechi populații existente si probabil sunt una dintre cele mai vechi si mai nemodificate genetic ramasite ale strămosilor stravechi ai omenirii. In prezent, stramosii bosimanilor mai traiesc in Botswana, Namibia si Africa de Sud.

In zilele noastre ei reprezinta o parte salbatica din noi. Acea parte care ne ajuta in urmatoarea calatorie, ne inspira sa exploram necunoscutul, ne provoaca la curiozitate. Logo-ul companiei Bushmen – inspirat de picturi antice din piatră – prezintă o figură umana care detine primul multi-instrument folosit vreodata – un bat din lemn.

Speram sincer ca echipamentele Bushmen va vor insoti si va vor inspira expeditiile si calatoriile prin munti si padurile salbatice si, de ce nu ?…orase.

Compania Bushmen vine din Polonia si ofera o gama mare de hamace, prelate si accesorii de camping realizate din pasiune pentru outdoor. Produse inovative Bushmen sunt special concepute pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking. Combo Hamac Ultralight Vagabond Bushmen

Informații suplimentare

Greutate 500 g
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Culoare

Material

Greutate

Straturi

Plasa insecte

Main Menu