Coarda elastica Coghlans

19,00 lei

Stoc epuizat

Coarda elastica Coghlans
O cale rapida si convenabila pentru compactarea sacului de dormit sau pentru ancorarea acestuia de rucsac.

Contine 2 corzi elastice de 76cm x 4 mm
Compare

Produse cumparate la pachet

Coarda elastica Coghlans
O cale rapida si convenabila pentru compactarea sacului de dormit sau pentru ancorarea acestuia de rucsac.

Caracteristici Coarda elastica Coghlans:
– Contine 2 corzi elastice de 76cm x 4 mm

Se pot folosi pentru compactare echipament, ancorare echipament.


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse, asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua. Chinga pentru ancorare 150cm Coghlans

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

 

 

Informații suplimentare

Dimensiuni 76 × 4 cm
Activitate

, , , , , , ,

Producator

Main Menu