Ceainic Camp Kettle Helikon-Tex

159,00 lei

In stoc

Ceainicul Camp Kettle Helikon-Tex este realizat din aluminiu anodizat, food safe.

Ceainicul este un obiect de care te bucuri la fiecare iesire in natura, in camping, workshopuri de supravietuire, la pescuit cu prietenii sau la o sesiune de bushcraft.

Il poti utiliza atat deasupra aragazului de camping cat si direct deasupra focului de tabara.

210 grame, capacitate 1,4 litri.

 

Compare

Produse cumparate la pachet

Ceainic Camp Kettle Helikon-Tex este realizat din aluminiu anodizat, food safe.

Il poti utiliza atat deasupra aragazului de camping cat si direct deasupra focului de tabara.

Ceainicul este un obiect de care te bucuri la fiecare iesire in natura, in camping, workshopuri de supravietuire, la pescuit cu prietenii sau la o sesiune de bushcraft.

Forma particulara cu baza larga alaturi de capacul fix al acestui ceainic fac din acest obiect unul ideal pentru incalzirea rapida a oricarui lichid.

Specificatii tehnice Ceainic Camp Kettle Helikon-Tex:

Greutate: 210 grame

Capacitate: 1.4 litri

Material: 100% Aluminiu

Caracteristici Ceainic Camp Kettle Helikon-Tex:
  • Maner special realizat pentru plasarea deasupra focului.
  • Aluminiu anodizat food safe
  • Capac in partea superioara

Helikon Tex logo


Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume. Unul dintre cele mai apreciate si cautate produse ale companiei este Swagman Roll.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 210 g
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Culoare

Main Menu