Ticket to the Moon

  • Hamac Ticket to the Moon King Size Royal – Blue Turquoise

    Welcome to the tribe! Hamac Ticket to the Moon King Size Dark Green – Army Green este livrat într-un sac de compactare, ideal ca accesoriu de calatorie, perfect pentru relaxare!

  • Hamac Ticket to the Moon King Size Royal – Pink Purple

    Welcome to the tribe! Hamac Ticket to the Moon King Size Dark Green – Army Green este livrat într-un sac de compactare, ideal ca accesoriu de calatorie, perfect pentru relaxare!

  • Ticket to the Moon Moon Chair

    Welcome to the tribe! Ticket to the Moon Moon-chair este livrat într-un sac de compactare, ideal ca accesoriu de calatorie, perfect pentru relaxare!

Ticket to the Moon sunt realizate manual in Indonezia. Produsele sunt testate de 25 de ani, sunt testate si recunoscute la nivel mondial. Sunt esentiale pentru entuziasti trekking-ului fie ca fac excursii prin salbăticie sau il folosesc în gradina pentru un somn relaxant.

Hamacele TTTM au fost testate în climate diferite din întreaga lume pentru a asigura standarde înalte aventurilor voastre in natura.

Am decis sa aducem in magazinul Ihamac produsele Ticket to the Moon deoarece sunt printre singurele branduri din lume care asigura o garantie a produsului de 10 ani cat si pentru faptul ca materialele sunt produse sub standardul OEKO-TEX®Standard 100.

TTTM este ‚inventatorul’ și producatorul original al hamacului de camping si are fabrica in Bali, Indonezia.

Produsele sunt fabricate manual, din tesaturi de nailon, asemenea panzei de parasuta. Fiecare produs care iese pe poarta fabricii este testat. Garantia producatorului de 10 ani acopera orice defecte de manopera si materiale pe toate produsele TTTM

Tesatura hamacelor TTTM este rezistenta, elastica, respirabila, anti-mucegai si prietenoasa cu pielea (OEKO-TEX® Standard 100)

Main Menu