Lada frigorifica electrica

  • Lada frigorifica electrica 12/230V Campingaz Powerbox Plus 28L

    Lada frigorifica electrica 12/230V Campingaz Powerbox Plus 28L functioneaza la priza de masina de 12V sau la priza electrica de 230V (ambele cabluri sunt incluse). Constructia cu spuma PU injectata, de inalta performanta, mentine continutul la o temperatura cu 19˚C sub temperatura ambiantala .

  • Lada frigorifica electrica 12/230V Campingaz Powerbox Plus 36l

    Lada electrica Campingaz Powerbox® Plus 36L 12 / 230V functioneaza la priza de masina de 12V sau la priza electrica de 230V (ambele cabluri sunt incluse). Constructia cu spuma PU injectata, de inalta performanta, mentine continutul la o temperatura cu 19˚C sub temperatura ambiantala .

Lada frigorifica electrica 12/230V Campingaz Powerbox Plus 36l

Lada electrica Campingaz Powerbox® Plus 36L 12 / 230V functioneaza la priza de masina de 12V sau la priza electrica de 230V (ambele cabluri sunt incluse). In  combinatia cu spuma PU injectata, de inalta performanta, mentine continutul la o temperatura cu 19˚C sub temperatura ambiantala .
Dispune de un cadran de comanda cu 4 moduri, permitandu-va sa alegeti nivelul de performanta si eficienta. Lada poate fi oprita punand butonul pe modul „OFF” fara a fi nevoie sa deconectati cablul.
Pentru a reduce nivelul de zgomot al ventilatorului puneti comutatorul pe modul „Noapte”. Pentru o functionare eficienta si totusi ecologica, se poate utiliza modul „ECO”, care ofera un rating de energie A ++. Modul „MAX” este disponibil pentru performanta maxima de racire.
Inhiband capacitatea microorganismelor de a creste, lada frigorifica prezinta o linie antimicrobiana, o protectie puternica care asigura rezistenta la cresterea mucegaiului  in interiorul lazi si, de asemenea, blocheaza dezvoltarea mirosurilor neplacute.
Asamblat în Italia.

Main Menu