Capsula etansa din aluminiu XL Coghlans

61,00 lei

In stoc

De la bani la kituri de reparatii, accesorii pentru foc, pana la trusele de prim ajutor, aceste capsule vor gasi un loc in fiecare excursie. Pentru camping, outdoor, pescuit, calatorii, bushcraft. Perfect in situatii de supravietuire

Compare

Capsula etansa din aluminiu XL Coghlans

Capsulele din aluminiu de la Coghlan sunt utile pentru orice si oriunde.

O carabiniera le permite sa fie atasate instantaneu si in siguranta la o centura sau un rucsac.

Un inel de cauciuc asigura o etansare completa, ceea ce face ca ele sa fie ideale pentru orice lucru care trebuie pastrat uscat. Patru dimensiuni adauga versatilitate, oferind si mai multe optiuni de stocare.

De la bani la kituri de reparatii, accesorii pentru foc, pana la trusele de prim ajutor, aceste capsule vor gasi un loc in fiecare excursie.

Caracteristici capsula etansa din aluminiu XL Coghlans:

– Dimensiune: 20mm x 62mm;

– material: aluminiu;


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse, asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

 

 

Informații suplimentare

Producator

Main Menu