Cana pentru cafea French press Helikon-Tex

160,00 lei

Stoc epuizat

Cana pentru cafea French press Helikon-Tex ideala pentru activitati outdoor, realizata din aluminiu anodizat, food safe.

Set cu capac care iti permite sa prepari direct cafea proaspata. Sistemul French press a fost inventat in 1852 de catre doi francezi, Mayer si Delforge.

Capacitatea mare permite sa pregatiti cafeaua pentru 2-3 persoane.

 

Compare

Produse cumparate la pachet

Cana pentru cafea French press Helikon-Tex ideala pentru activitati outdoor, realizata din aluminiu anodizat, food safe.

Set cu capac care iti permite sa prepari direct cafea proaspata. Sistemul French press a fost inventat in 1852 de catre doi francezi, Mayer si Delforge. De-a lungul timpului a suferit modificari de forma si denumire, dar principiul cafelei fierte/oparite si filtrate cu ajutorul sitei incluse, a ramas acelasi.

Impreună cu rasnita pentru cafea manuala, este un set perfect pentru utilizare outdoor, in camping, sesiuni de bushcraft si supravietuire etc.

Capacitatea mare permite sa pregatiti cafeaua pentru 2-3 persoane.

Caracteristici Cana pentru cafea French press Helikon-Tex:

  •  fabricat din aluminiu anodizat food safe
  •  scala de masurare suplimentara pe peretele exterior
  •  rezistent la deteriorări mecanice
  • dimensiuni: 9,5 x 12,5 cm / 3.7 x 4.9 in
  • Include sita
  • Capac in partea superioara
Specificatii tehnice Cana pentru cafea French press Helikon-Tex:

Greutate: 228 grame

Capacitate: 0.600 litri

Material: 100% Aluminiu

Helikon Tex logo


Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume. Unul dintre cele mai apreciate si cautate produse ale companiei este Swagman Roll.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 228 g
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Culoare

Main Menu