Busola Scout Compass Mk2 Helikon-Tex

90,00 lei

Stoc epuizat

Busola Scout Compass Mk2 Helikon-Tex este produsul Helikon-Tex care poate fi suprapusa peste o harta.

Ideala pentru camping, hiking, sporturi nautice, outdoor, supravietuire, calatorie sau drumetie.  Un obiect nelipsit din trusa oricarui explorator.

- Busola umpluta cu lichid pentru acuratete

- Echipata cu capac rotativ si masurare unghiuri, centimetru si 4 scale de masurare: 1:25000, 1:24000, 1:62500 and 1:50000

Compare

Produse cumparate la pachet

Busola Scout Compass Mk2 Helikon-Tex

In zilele noastre ne bazam destul de mult pe tehnologie. Toti avem un gps in telefon si masina sau sisteme complexe de navigatie.

Dar daca ramai fara baterie sau softul telefonului cedeaza? Exista un accesoriu care niciodata nu-si va termina bateriile sau nu va trebui resoftat, iar aceasta este busola, alaturi de o harta.

Busola Scout Compass Mk2 Helikon-Tex este produsul Helikon-Tex care poate fi suprapusa peste o harta. Ideala pentru camping, hiking, sporturi nautice, outdoor, supravietuire, calatorie sau drumetie.  Un obiect nelipsit din trusa oricarui explorator.

Specificatii Busola Scout Compass Mk2 Helikon-Tex:

– Busola umpluta cu lichid pentru acuratete

– Echipata cu capac rotativ si masurare unghiuri, centimetru si 4 scale de masurare: 1:25000, 1:24000, 1:62500 and 1:50000

– cordelina pentru atasare pe echipament.

Helikon-Tex-logo


Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume. Unul dintre cele mai apreciate si cautate produse ale companiei este Swagman Roll.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

 

Informații suplimentare

Producator

Main Menu