Bushcraft Satchel Bag Helikon-Tex

260,00 lei

Stoc epuizat

Bushcraft Satchel Bag Helikon-Tex - geanta de umar utilitara de zi cu zi pentru bushcraft, supravietuire, outdoor, camping pescuit si vanatoare.

Bushcraft Satchel® este geanta universala de teren a celor de la Helikon-Tex. Poate fi folosita ca depozitare pentru echipamentul esential, carry-all pentru o zi sau folosinta zilnica urbana.

Greutate: 474 grame

Dimensiune: 30 x 32 x 17.5 cm
Capacitate: 17 L

Material: Cordura

Clear
Compare

Bushcraft Satchel Bag Helikon-Tex – geanta de umar utilitara de zi cu zi pentru bushcraft, supravietuire, outdoor, camping pescuit si vanatoare.

Bushcraft Satchel® este geanta universala de teren a celor de la Helikon-Tex. Poate fi folosita ca depozitare pentru echipamentul esential, carry-all pentru o zi sau folosinta zilnica urbana.

Foarte incapatoare avand 17 lt si numeroase spatii de depozitare securizate. Bushcraft Satchel Bag Helikon-Tex are un buzunar interior cu fermoar si inca doua buzunare asigurate cu elastic pentru sticla de apa spre exemplu. Pe exterior are un compartiment cu fermoar si doua buzunare deschise. Panouri pentru prindere Molle/Pals, bucle pentru atasarea pouch-urilor suplimentare. Curea ajustabila din chinga.

Din aceeasi categorie poti alege si Bushcraft Haversack Bag sau Essential Kitbag

Specificatii Bushcraft Satchel Bag Helikon-Tex:

Greutate: 474 grame

Dimensiune: 30 x 32 x 17.5 cm
Capacitate: 17 L

Material: Cordura

Caracteristici Bushcraft Satchel Bag Helikon-Tex:
  • Fabricat din Cordura®
  • Curea de umar din chinga ajustabila
  • Compatibil cu MOLLE / PALS
  • Buzunar interior- 3, exterior
  • Buzunar interior cu fermoar
  • YKK fermoare.

Helikon Tex logo


Helikon-Tex este o companie poloneza nascuta din pasiune pentru aventura, echipamente militare, bushcraft si petrecerea timpului in aer liber. Helikon-Tex are o experienta de peste 35 de ani in domeniul echipamentelor outdoor. Produsele companiei sunt structurate in 8 game in functie de tipul de activitate pe care il practici: Bushcraft, Urban, Range, Outback, Patrol, Medical, Morale si Surplus.

Compania a fost fondata in 1983 si vindea surplus de echipament militar. In 1995 incepe productia proprie de echipamente outdoor in paralel cu activitatea sa de pana atunci. La doar trei ani de la lansarea propriei game de produse, calificarea ca producator independent, participarea la expozitii si realizarea propriei hale de productie, Helicon-Tex renunta la surplusul militar.

Grzegorz Mieszczak, proprietarul companiei se dedica gasirii de noi solutii tehnice, actuale pentru echipamentele tactice outdoor, militare sau paramilitare.

Helicon-Tex detine un department de cercetare/ dezvoltare si ofera in acest moment pe piata Europeana echipamente si accesorii dedicate segmentelor de outdoor, military hobby, vanatoare sau supravietuire.  Pas cu pas, Helicon-Tex s-a transformat intr-unul dintre cei mai importanti producatori de echipament tactic si outdoor din lume. Unul dintre cele mai apreciate si cautate produse ale companiei este Swagman Roll.

Pentru pasionatii de bushcraft, supravietuire, drumetii, solo camping, camping cu hamacul, pescuit si vanatoare. Toate produsele HELIKON-TEX

Informații suplimentare

Greutate 474 g
Dimensiuni 30 × 17,5 × 32 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Culoare

, , ,

Main Menu