Briceag Zero Tolerance Sinkevich KVT SW CF RED 0462

1.150,00 lei1.450,00 lei (-21%)

Stoc epuizat

Briceag Zero Tolerance Sinkevich KVT SW CF RED 0462, folder compact, versatil si extraordinar de robust, ideal ca EDC, utilitar, vanatoare pescuit, bushcraft si supravietuire

Compare

Produse cumparate la pachet

Briceag Zero Tolerance Sinkevich KVT SW CF RED 0462 lama 9.3cm

Noul model 0462 este o versiune supradimensionata a modelului 0460, fabricat de Dmitry Sinkevich

Modelul 0462 ofera aceleasi linii suple cu manerul realizat din titan si fibra de carbon rosie cu accent pe detalii care ofera un look complex dar sunt utile si in manevrabilitate oferind priza excelenta.

Lama este realizata din otel de inalta calitate CPM 20CV ce ofera durabilitate in utilizare si retentie superioara a taisului, finisajul Stonewash si satinat sporeste rezistenta la eventualele zgarieturi

Lama iese din maner manual utilizand flipper-ul pozitional la baza lamei intrucat este ajutata de sistemul cu rulment KVT.

Siguranta in utilizare este asigurata de sistemul FrameLock cu bara din otel astfel se elimina posibilitatea accidentarii in timpul utilizarii.

Manerul este prevazut cu clips pentru buzunar.

 

Caracteristici briceag Zero Tolerance 0357BW:

– mecanism deschidere cu rulment KVT;

– flipper;

– mecanism blocare Frame Lock

– clips de buzunar;

– material lama: otel CPM 20CV, finisat Stonewash si Satinat;

– maner: titan anodizat, culoare bronz;

– lungime lama: 9.3 cm;

– grosime lama: 0.396cm

– lungime inchis: 13.3 cm;

– lungime totala: 22.5 cm;

– greutate: 107 grame;

Briceag Zero Tolerance Sinkevich KVT SW CF RED 0462 -de la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un ZT stii ca porti la tine un EDC de calitate.

Despre un ZT Zero Tolerance poti spune intotdeauna ca este solid,  foarte bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care ZT ofera garantia limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca EDC ( Every Day Carry), in camping, bushcraft, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC pe care te poti baza.

 

Informații suplimentare

Greutate 107 g
Dimensiuni 22,5 × 0,4 cm
Producator

Main Menu