Briceag Zero Tolerance 0640

1.150,00 lei1.395,00 lei (-18%)

Stoc epuizat

Briceag Zero Tolerance 0640 versatil si extraordinar de robust, ideal EDC, utilitar

Compare

Briceag Zero Tolerance 0640, lama 9.6cm

Modelul 0640 este realizat de Zero Tolerance in colaborare cu celebrul designer si producator de cutite Ernest Emerson iar rezultatul este un briceag functional cu design spectaculos.

Primul lucru pe care il observam este manerul realizat din titan cu prasele din fibra de carbon verde montate pe ambele parti, manerul robust este prevazut cu mecanism de blocare Frame Lock realizat din titan cu bara din otel intarit.

Manerul este prevazut cu elemente anti alunecare in partea superioara precum si in partea de jos, elemente cu rol decorativ dar si practic sporind manevrabilitatea precum si priza.

Lama cu varf clip-point este realizata din otel CPM 20CV, pudra metalurgica cu procent mare de crom si carbid de vanadiu conferind rezistenta exceptionala la uzura si retentie a taisului superioara. Procentul mare de crom ofera otelului 20CV rezistenta peste medie la coroziune.

Lama se deschide utilizand discul de pe lama operabil cu degetul mare, manerul este prevazut cu clips pentru buzunar reversibil ce ofera posibilitate de customizare intrucat gaurile care il fixeaza sunt compatibile cu modele de clips custom produse de Ernest Emerson si Steel Flame.

Caracteristici briceag Zero Tolerance 0640:

– tip lama: Drop Point

– mecanism deschidere manual, disc pe lama;

– mecanism blocare Frame Lock

– clips de buzunar din titan reversibil;

– material lama: otel CPM 20CV pudra metalurgica , finisat Stonewash si Satinat;

– maner: titan finisaj stonewash si fibra de carbon;

– lungime lama: 9.6 cm;

– grosime lama: 0.396 cm;

– lungime inchis: 12.1 cm;

– lungime totala: 21.6 cm;

– greutate: 125 grame;

– grosime lama: 3.96mm

Briceag Zero Tolerance 0609-de la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un ZT stii ca porti la tine un EDC de calitate.

Despre un ZT Zero Tolerance poti spune intotdeauna ca este solid,  foarte bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care ZT ofera garantia limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca EDC ( Every Day Carry), in camping, bushcraft, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC pe care te poti baza.

 

Informații suplimentare

Greutate 125 g
Producator

Main Menu