Briceag multifunctional Bushmen EDC Thunder

125,00 lei

Stoc epuizat

Briceag multifunctional Bushmen EDC Thunder utilitar de incredere si in situatii de supravietuire.

Constructie robusta, durabila, echipat cu amnar si led pentru lumina de veghe. De asemenea are inclus un taietor de chinga si spargator de geam.

Lama Drop point de 100 mm, 2.8 mm grosime, realizata din otel 440.

Compare

Produse cumparate la pachet

Briceag multifunctional Bushmen EDC Thunder utilitar de incredere si in situatii de supravietuire.

Constructia durabila a cutitului vine in plus cu amnar si led pentru lumina de veghe. De asemenea are inclus un taietor de chinga si spargator de geam.

Lama drop point are 100 mm, 2.8 mm grosime si este realizata din otel 440.

Specificatii Briceag multifunctional Bushmen EDC Thunder :

Dimensiune lama: 100 mm

Grosime lama: 2.8 mm

Otel: 440

Clips pentru curea de 5,5 cm


Bushmen, bosimani sau oamenii San sunt cunoscuti ca fiind primii locuitori din Sudul Africii si printre primele populatii de vanatori-culegatori din lume.

Multe studii arata ca bosimanii poarta unele dintre cele mai divergente (cele mai vechi) ramasite de ADN din rasa umana.

Prin urmare, San reprezinta, probabil, una dintre cele mai vechi populații existente si probabil sunt una dintre cele mai vechi si mai nemodificate genetic ramasite ale strămosilor stravechi ai omenirii. In prezent, stramosii bosimanilor mai traiesc in Botswana, Namibia si Africa de Sud.

In zilele noastre ei reprezinta o parte salbatica din noi. Acea parte care ne ajuta in urmatoarea calatorie, ne inspira sa exploram necunoscutul, ne provoaca la curiozitate. Logo-ul companiei Bushmen – inspirat de picturi antice din piatră – prezintă o figură umana care detine primul multi-instrument folosit vreodata – un bat din lemn.

Speram sincer ca echipamentele Bushmen va vor insoti si va vor inspira expeditiile si calatoriile prin munti si padurile salbatice si, de ce nu ?…orase.

Compania Bushmen vine din Polonia si ofera o gama mare de hamace, prelate si accesorii de camping realizate din pasiune pentru outdoor. Produse inovative Bushmen sunt special concepute pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking.

Informații suplimentare

Producator

Activitate

, , , , , , ,

Culoare

Greutate

Main Menu