Briceag Kershaw XCom

225,00 lei

Stoc epuizat

Briceag Kershaw XCom, lama 9.2cm

Modelul de briceag Xcom este dezvoltat de Kershaw impreuna cu celebrul designer si producator de cutite Les George si are ca inspiratie modelul clasic de cutit utilizat de trupele USA in al Doilea Razboi Mondial.

Compare

Produse cumparate la pachet

Briceag Kershaw XCom, lama 9.2cm

Modelul de briceag Xcom este dezvoltat de Kershaw impreuna cu celebrul designer si producator de cutite Les George si are ca inspiratie modelul clasic de cutit utilizat de trupele USA in al Doilea Razboi Mondial.

Similar cu forma cutitelor de lupta din trecut modelul Xcom are varf tip lance si fete simetrice ideale pentru impuns si taiat, lama este realizata din otel de calitate inalta 8Cr13MoV si este ascutita doar pe o parte. Lama se deschide manual.

Manerul tactic realizat din combinatie de nylon si fibra de sticla este ergonomic si este prevazut cu protectii pentru a preveni alunecarea mainii pe lama in timpul utilizarii precum si cu sistem de blocare Liner Lock. Manerul este prevazut cu clips pentru buzunar precum si cu orificiu pentru snur.

Caracteristici briceag Kershaw XCom:

– tip lama: Spear Point

– mecanism deschidere manuala;

– disc pe lama;

– mecanism blocare Liner Lock;

– clips de buzuna;

– material lama: otel 8Cr13MoV finisata cu oxid negru;

– maner: nylon si fibra de sticla;

– lungime lama: 9.2cm;

– lungime inchis: 11.4 cm;

– lungime totala: 20.2 cm;

– greutate: 117 grame;

– grosime lama: 3.9 mm

Briceag Kershaw XCom-de la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un EDC de calitate.

Despre un Kershaw poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantia limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca EDC ( Every Day Carry), in camping, bushcraft, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC pe care te poti baza.

Fondatorul Kershaw, Pete Kershaw, a inteles de la inceput importanta calitatii garantate a EDC -urilor proprii. Iubitorii de natura folosesc adesea cutite pentru vanatoare si pescuit. La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon. In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare. Briceag Kershaw XCom

Compania reprezinta un joint venture Kershaw – Kai Group Japonia cu sediul in Tualin-Oregon, SUA

 

Informații suplimentare

Greutate 117 g
Producator

Main Menu