Briceag Kershaw Leek

400,00 lei

Stoc epuizat

Briceag Kershaw Leek, lama 7.5cm

Modelul Leek este echipat cu lama lunga de 7.5cm realizata din otel de inalta calitate Sandvik 14C28N cu calitati superioare de retentie a taisului si manerul robust din aluminiu anodizat 6061-T6.

Compare

Produse cumparate la pachet

Briceag Kershaw Leek, lama 7.5cm

Modelul Leek este echipat cu lama lunga de 7.5cm realizata din otel de inalta calitate Sandvik 14C28N cu calitati superioare de retentie a taisului si manerul robust din aluminiu anodizat 6061-T6.

Lama Drop Point modificata si subtire, ideala pentru feliat, intepat, sculptat in detaliu.

Lama iese din maner cu ajutorului pin-ului de pe lama si a flipper-ului de la baza manerului asistata de sistemul SpeedSafe si ofera siguranta in utilizare datorita sistemului de blocare LinerLock.

Manerul este prevazut cu clips pentru buzunar care ofera posibilitatea de a fi montat inversat.

Caracteristici briceag Kershaw Leek:

– tip lama: Drop Point

– mecanism deschidere asistata Speed Safe;

– flipper si pin;

– mecanism blocare Liner Lock;

– clips de buzunar reversibil;

– material lama: otel Sandvik 14C28N finisat stonewash;

– maner: aluminiu anodizat 6061-T6;

– lungime lama: 7.5 cm;

– lungime inchis: 10.2 cm;

– lungime totala: 17.9 cm;

– greutate: 68 grame;

– grosime lama: 2.29 mm

Briceag Kershaw Leek EDC-de la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un EDC de calitate.

Despre un Kershaw poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantia limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca EDC ( Every Day Carry), in camping, bushcraft, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC pe care te poti baza.

Fondatorul Kershaw, Pete Kershaw, a inteles de la inceput importanta calitatii garantate a EDC -urilor proprii. Iubitorii de natura folosesc adesea cutite pentru vanatoare si pescuit. La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon. In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare. Briceag Kershaw Leek

Compania reprezinta un joint venture Kershaw – Kai Group Japonia cu sediul in Tualin-Oregon, SUA

 

Informații suplimentare

Greutate 68 g
Producator

Main Menu