Briceag Kershaw Fraxion

260,00 lei

Stoc epuizat

Modelul Fraxion a fost dezvoltat in colaborare cu celebrul fabricant danez, de cutite si unelte, Jens Anso. Rezultatul este un briceag cu linii moderne si greutate extrem de redusa 53,9 grame.

Lama robusta este realizata din otel de calitate superioara 8Cr13MoV.  Mecanism deschidere KVT cu rulment.

 

 

Compare

Briceag Kershaw Fraxion, lama 7 cm

Modelul Fraxion a fost dezvoltat in colaborare cu celebrul fabricant danez, de cutite si unelte, Jens Anso. Rezultatul este un briceag cu linii moderne si greutate extrem de redusa 53,9 grame.

Greutatea redusa se datoreaza designului ingenios precum si a materialelor utilizate in constructia manerului si aici punem accent pe fibra de sticla G10 cu insertii de fibra de carbon.

Lama este realizata din otel de calitate superioara 8Cr13MoV usor ondulata pentru a oferi performanta excelenta in taiere si este finisata Black Wash pentru a spori rezistenta la urmele de uzura.

Lama blocabila prin mecanism Liner Lock se incheie cu varf de tip clip point.

Mecanismul manual tip flipper pentru deschidere faciliteaza deschiderea si inchiderea rapida a briceagului.

Clip-ul de buzunar poate fi montat pe partea stanga sau pe partea dreapta in functie de preferintele utilizatorului.

Caracteristici Briceag Kershaw Fraxion:

– mecanism deschidere KVT cu rulment;

– flipper;

– mecanism blocare Liner Lock;

– clip de buzunar reversibil;

– material lama: otel 8Cr13MoV finisat cu oxid negru Black Wash;

– maner: fibra de sticla G10 cu insertii de fibra de carbon

– lungime lama: 7 cm;

– lungime inchis: 10.3 cm;

– lungime totala: 17.1 cm;

– greutate: 53.9 grame;

Impachetare: Cutie;

 

 


Briceag Kershaw Fraxion, lama 7 cm -de la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un EDC de calitate.

Despre un Kershaw poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantia limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca EDC ( Every Day Carry), in camping, bushcraft, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC pe care te poti baza.

Fondatorul Kershaw, Pete Kershaw, a inteles de la inceput importanta calitatii garantate a EDC -urilor proprii. Iubitorii de natura folosesc adesea cutite pentru vanatoare si pescuit. La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon. In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare. Briceag Kershaw Fraxion

Compania reprezinta un joint venture Kershaw – Kai Group Japonia cu sediul in Tualin-Oregon, SUA

 

Informații suplimentare

Greutate 53,9 g
Dimensiuni 7 cm
Producator

Main Menu