Briceag Kershaw CQC-11K D2

385,00 lei

Stoc epuizat

Briceag Kershaw CQC-11K D2, lama 9 cm 

Modelul CQC-11K D2 este dezvoltat de Kershaw dupa modelul Emerson Rendezvous si este un model gandit pentru vanatoare dar poate fi utilizat cu succes si in bushcraft sau supravietuire.

Compare

Briceag Kershaw CQC-11K D2, lama 9 cm 

Modelul CQC-11K D2 este dezvoltat de Kershaw dupa modelul Emerson Rendezvous si este un model gandit pentru vanatoare dar poate fi utilizat cu succes si in bushcraft sau supravietuire.

Manerul robust are pe o parte prasea din fibra de sticla G10, este ergonomic si confortabil in utilizare iar lama din otel D2 cu concentratie mare de crom si carbon ofera retentie buna a taisului, rezistenta superioara la coroziune si duritate peste medie.

Partea superioara a bazei lamei este prevazuta cu sistemul de deschidere manuala wave patentat de Emerson sistem ce permite actionarea foarte rapida cu o singura mana.

Siguranta in utilizare este garantata de sistemul de blocare a lamei Frame Lock ce elimina posibilitatea accidentarii in timpul folosirii.

Caracteristici briceag Kershaw CQC-11K D2:

– tip lama: Drop Point

– mecanism deschidere manuala disc Emerson Wave;

– locas pentru snur;

– mecanism blocare Frame Lock;

– clips de buzunar reversibil;

– material lama: otel D2 finisat mat Stonewashed ;

– maner: fibra de sticla G10 fata, spate otel inox;

– lungime lama: 9cm;

– lungime inchis: 12.1 cm;

– lungime totala: 21.6 cm;

– greutate: 161.6 grame;

– grosime lama: 2.92 mm

Briceag Kershaw CQC-11K D2 EDC-de la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un EDC de calitate.

Despre un Kershaw poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantia limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca EDC ( Every Day Carry), in camping, bushcraft, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC pe care te poti baza.

Fondatorul Kershaw, Pete Kershaw, a inteles de la inceput importanta calitatii garantate a EDC -urilor proprii. Iubitorii de natura folosesc adesea cutite pentru vanatoare si pescuit. La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon. In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare. Briceag Kershaw CQC-11K D2

Compania reprezinta un joint venture Kershaw – Kai Group Japonia cu sediul in Tualin-Oregon, SUA

 

Informații suplimentare

Greutate 161,6 g
Producator

Main Menu