Briceag Kershaw Cinder

57,00 lei

Stoc epuizat

Briceag Kershaw Cinder, folder compact, mic, ideal ca EDC, utilitar

Compare

Briceag Kershaw Cinder ideal Edc, doar 25,5 grame, lama 3.6 cm

Kershaw Cinder are dimensiuni destul de mici incat sa fie atasat cheilor pe post de breloc dar este destul de robust incat poate fi utilizat pentru a deschide colete sau cutii.

Modelul a fost dezvoltat in colaborare cu celebrul designer Rick Hinderer cunoscut pentru calitatea si robustetea cutitelor dezvoltate.

Lama este lunga de 3.6 cm si este realizata din otel 3Cr13 iar manerul lung de 6.6cm este construit din combinatie de nylon si fibra de sticla.

Felul in care a fost desenat si realizat ajuta la performante optime in utilizare astfel lama are varful inaltat pentru a oferi o suprafata cat mai mare pentru taiere iar manerul cu suprafata texturata este gandit pentru a oferi prindere cat mai sigura si confortabila utilizand doar 3 degete.

Lama se deschide manual si este blocabila ( Liner Lock ) pentru a inlatura posibilitatea accidentarii in utilizare.

Caracteristici briceag Kershaw Cinder:

– tip lama: Drop Point

– deschidere manuala;

– pin pentru deschidere la baza lamei;

– sistem de blocare a lamei ( liner lock );

– material lama: otel 3Cr13, finisaj stonewash;

– lungime lama: 3.6cm;

– lungime inchis: 6.6cm;

– lungime totala: 10.2cm;

– greutate: 25.5 grame

– grosime lama: 2.25mm

Briceag Kershaw Cinder-de la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un EDC de calitate.

Despre un Kershaw poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantia limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca EDC ( Every Day Carry), in camping, bushcraft, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC pe care te poti baza.

Fondatorul Kershaw, Pete Kershaw, a inteles de la inceput importanta calitatii garantate a EDC -urilor proprii. Iubitorii de natura folosesc adesea cutite pentru vanatoare si pescuit. La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon. In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare. Briceag Kershaw Cinder

Compania reprezinta un joint venture Kershaw – Kai Group Japonia cu sediul in Tualin-Oregon, SUA

 

Informații suplimentare

Greutate 25,5 g
Producator

Main Menu