Briceag Kershaw BrandyWine

180,00 lei

In stoc

Modelul BrandyWine este un briceag gandit pentru gentlemani, cu design clasic, echipat cu trei lame una cu varf clip point, a doua cu varf spey iar a treia cu varf wharncliffe realizate din otel de calitate superioara 7CR17MoV.

 

 

 

Compare

Briceag Kershaw BrandyWine, 3 lame

Modelul BrandyWine este un briceag gandit pentru gentlemani, cu design clasic, echipat cu trei lame una cu varf clip point, a doua cu varf spey iar a treia cu varf wharncliffe realizate din otel de calitate superioara 7CR17MoV. Concentratia mai mare de vanadiu din otel confera lamei rezistenta superioara la uzura si retentie a taisului de lunga durata.

Manerul este realizat din fibra de sticla G10 finisata lucios pentru a scoate in evidenta caracteristicile optice ale materialului si accentua eleganta briceagului.

Caracteristici Briceag Kershaw BrandyWine:

– mecanism deschidere manuala;

– 3 lame cu varfuri si lungimi diferite;

– lama: L1 – 6.6 cm; L2 – 4.7 cm; L3 – 5 cm;

– material lama: otel 7Cr17MoV finisaj satinat;

– material maner: fibra de stica G10, finisaj lucios;

– lungime inchis: 8.9 cm;

– lungime totala: 15.8 cm;

– greutate: 65.2 grame;

Impachetare: Cutie;


Briceag Kershaw BrandyWine de la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un EDC de calitate.

Despre un Kershaw poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantia limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca EDC ( Every Day Carry), in camping, bushcraft, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC pe care te poti baza.

Fondatorul Kershaw, Pete Kershaw, a inteles de la inceput importanta calitatii garantate a EDC -urilor proprii. Iubitorii de natura folosesc adesea cutite pentru vanatoare si pescuit. La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon. In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare.

Compania reprezinta un joint venture Kershaw – Kai Group Japonia cu sediul in Tualin-Oregon, SUA

 

Informații suplimentare

Greutate 65,2 g
Producator

Main Menu