Briceag Kershaw Blur Black

540,00 lei

Stoc epuizat

Briceag Kershaw Blur Black, lama 8.6cm 

Modelul Blur este echipat cu lama din otel Sandvik 14C28N lunga de 8.6cm, usor curbata, cu calitati superioare si maner robust din aluminiu anodizat 6061-T6 cu insertii aderente Trac-Tec.

Compare

Produse cumparate la pachet

Briceag Kershaw Blur Black, lama 8.6cm 

Modelul Blur este echipat cu lama din otel Sandvik 14C28N lunga de 8.6cm, usor curbata, cu calitati superioare si maner robust din aluminiu anodizat 6061-T6 cu insertii aderente Trac-Tec.

Lama iese din maner cu ajutorului pin-ului de pe lama asistata de sistemul SpeedSafe si ofera siguranta in utilizare datorita sistemului de blocare LinerLock. Este acoperita cu DLC cu strat negru pentru a proteja de umezeala si rezista mai bine la eventualele zgarieturi aparute in urma utilizarii.

Manerul este prevazut cu clips pentru buzunar care ofera posibilitatea de a fi montat inversat si locas pentru snur.

Caracteristici briceag Kershaw Blur Black:

– tip lama: Drop Point Recurve

– mecanism deschidere asistata Speed Safe;

– pin;

– mecanism blocare Liner Lock;

– clips de buzunar reversibil;

– material lama: otel Sandvik 14C28N acoperit cu strat DLC;

– maner: aluminiu anodizat 6061-T6 insertii aderente Trac-Tec ;

– lungime lama: 8.6 cm;

– lungime inchis: 11.4 cm;

– lungime totala: 20 cm;

– greutate: 110.5 grame;

– grosime lama: 3 mm

Briceag Kershaw Blur Black EDC-de la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un EDC de calitate.

Despre un Kershaw poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantia limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca EDC ( Every Day Carry), in camping, bushcraft, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC pe care te poti baza.

Fondatorul Kershaw, Pete Kershaw, a inteles de la inceput importanta calitatii garantate a EDC -urilor proprii. Iubitorii de natura folosesc adesea cutite pentru vanatoare si pescuit. La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon. In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare. Briceag Kershaw Blur Black

Compania reprezinta un joint venture Kershaw – Kai Group Japonia cu sediul in Tualin-Oregon, SUA

 

Informații suplimentare

Greutate 110,5 g
Producator

Main Menu