Briceag Kershaw Airlock, lama 7.6cm

160,00 lei

Stoc epuizat

Modelul Airlock face parte din colectia Starter care ofera functionalitate maxima la cel mai bun pret si se distinge prin design-ul partial skeleton permitand vederea lamei prin locasurile din maner.

Lama robusta este realizata din otel 4Cr14 si iese usor din maner cu ajutorul flipperul-ui asistat de sistemul Speed Safe.

 

 

 

Compare

Produse cumparate la pachet

Briceag Kershaw Airlock, lama 7.6cm

Modelul Airlock face parte din colectia Starter care ofera functionalitate maxima la cel mai bun pret si se distinge prin design-ul partial skeleton permitand vederea lamei prin locasurile din maner.

Lama robusta este realizata din otel 4Cr14 ce ofera rezistenta la coroziune si retentie sporita a taisului care iese usor din maner cu ajutorul flipperul-ui asistat de sistemul Speed Safe.

Manerul rezistent este construit din nylon cu fibra de sticla si este prevazut cu striatii pentru a oferi o priza excelenta in utilizare.

Caracteristici:

– mecanism deschidere asistata Speed Safe;

– flipper;

– mecanism blocare Liner Lock;

– clips de buzunar;

– material lama: otel 4Cr14 finisat mat;

– maner: fibra de sticla si nylon;

– lungime lama: 7.6 cm;

– lungime inchis: 10.8 cm;

– lungime totala: 18.5 cm;

– greutate: 84 grame;

Impachetare: Cutie;

 


Briceag Kershaw AfterEffect, lama 4.4cm -de la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un EDC de calitate.

Despre un Kershaw poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantia limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca EDC ( Every Day Carry), in camping, bushcraft, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC pe care te poti baza.

Fondatorul Kershaw, Pete Kershaw, a inteles de la inceput importanta calitatii garantate a EDC -urilor proprii. Iubitorii de natura folosesc adesea cutite pentru vanatoare si pescuit. La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon. In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare. Briceag Kershaw AfterEffect, lama 4.4cm

Compania reprezinta un joint venture Kershaw – Kai Group Japonia cu sediul in Tualin-Oregon, SUA

 

Informații suplimentare

Greutate 84 g
Dimensiuni 7,6 cm
Producator

Main Menu