Bratara supravietuire 6m paracord Bushmen Black

45,00 lei

Stoc epuizat

Bratara supravietuire 6m paracord Bushmen

6 metri de paracord 550 ( 7 fire interioare) impletite intr-o bratara practica si discreta. Catarama este echipata cu un mini amnar si striker – un EDC special conceput pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking, ture usoare.

Compare

Produse cumparate la pachet

Bratara supravietuire 6m paracord Bushmen Black reglabila, echipata cu amnar si striker.

6 metri de paracord 550 ( 7 fire interioare) impletite intr-o bratara practica si discreta. Catarama este echipata cu un mini amnar  – un EDC special conceput pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking, ture usoare.

Bratara supravietuire 6m paracord Bushmen Black o poti folosi pentru ancorarea echipamentului sau construirea unui adapost de urgenta. Poti utiliza bratara pentru realizarea unei capcane pentru animale, a manerului de urgenta pentru un cutit, alarma din jurul taberei etc.

Bratara este discreta, eleganta si practica in situatii de supravietuire. EDC-ul perfect pentru drumetie, camping, bushcraft.

Culori disponibile: Black, Coyote, Fire, Gecko, Olive

Despre Bushmen

Bushmen, bosimani sau oamenii San sunt cunoscuti ca fiind primii locuitori din Sudul Africii si printre primele populatii de vanatori-culegatori din lume.

Multe studii arata ca bosimanii poarta unele dintre cele mai divergente (cele mai vechi) ramasite de ADN din rasa umana.

Prin urmare, San reprezinta, probabil, una dintre cele mai vechi populații existente. Probabil sunt una dintre cele mai vechi si mai nemodificate genetic ramasite ale strămosilor stravechi ai omenirii. In prezent, stramosii bosimanilor mai traiesc in Botswana, Namibia si Africa de Sud.

In zilele noastre ei reprezinta o parte salbatica din noi. Acea parte care ne ajuta in urmatoarea calatorie, ne inspira sa exploram necunoscutul, ne provoaca la curiozitate. Logo-ul companiei Bushmen – inspirat de picturi antice din piatră – prezintă o figură umana care detine primul multi-instrument folosit vreodata – un bat din lemn.

Speram sincer ca echipamentele Bushmen va vor insoti si va vor inspira expeditiile si calatoriile prin munti si padurile salbatice.

Compania Bushmen vine din Polonia si ofera o gama mare de hamace, prelate si accesorii de camping realizate din pasiune pentru outdoor. Produse inovative Bushmen sunt special concepute pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking. Bratara supravietuire 6m paracord Bushmen Black

Informații suplimentare

Culoare

Material

Greutate

Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu