Aragaz Campingaz Camp Bistro II

134,00 lei

Stoc epuizat

Aragaz Campingaz Camp Bistro II - Un aragaz cu un singur arzator ideal pentru camping, picnic, excursii de o zi, partide mai lungi de pescuit sau orice alta situatie in care aveti nevoie sa gatiti in natura.

- Sistem automat de aprindere piezzo

- Sistem de siguranta pentru blocarea cartusului de gaz

- Functioneaza cu cartuse Campingaz CP 250 - usor de introdus si blocat, poate fi deconectat chiar si cand nu este golit definitiv

Compare

Produse cumparate la pachet

Aragaz Campingaz Camp Bistro II – Un aragaz cu un singur arzator pentru camping, picnic, excursii de o zi. Ideal pentru partide mai lungi de pescuit sau orice alta situatie in care aveti nevoie sa gatiti in natura.

Aragazul Camp Bistro® este livrat cu cutie de plastic cu maner pentru transport facil si depozitare sigura.

Beneficiaza de sistem de siguranta pentru blocarea cartusului, sistem de aprindere integrat piezzo si un gratar emailat pentru o curatare usoara.

Caracteristici Aragaz Campingaz Camp Bistro II:

– Sistem automat de aprindere piezzo

– Sistem de siguranta pentru blocarea cartusului de gaz

– Functioneaza cu cartuse Campingaz CP 250 – usor de introdus si blocat, poate fi deconectat chiar si cand nu este golit definitiv

 


Campingaz – peste 70 de ani de experienta outdoor

Nascute din dragostea pentru camping și viata in natura, impreună cu dorinta de a crea și inova mereu, produsele Campingaz® sunt instinctive, inspirate, simple, dar inteligente, bazate pe peste 70 de ani de experienta.

Produsele Campingaz sunt apreciate de generații de consumatori si pasionați de outdoor, o incredere care a fost castigata prin crearea de produse sigure, fiabile si bine concepute, care nu reusesc niciodată sa dezamageasca.

Lucrurile simple sunt cele care conteaza! Aragaz Campingaz Party Grill 400

Adesea gandurile simple provoaca idei marete; In 1949, un tânăr a plecat in camping impreună cu familia sa. Nu s-a gandit niciodata ca acest lucru marunt va influenta in viitor modul in care oamenii vor aprecia activitatile in aer liber.

Initial totul a pornit de la un cilindru revolutionar reincarcabil, compact, economic si usor de utilizat. Apoi Campingaz s-a nascut, iar activitatile in aer liber au capatat un cu totul alt sens.

Inovatiile Campingaz au schimbat perceptia pentru gatit in aer liber si aventura.

Campingaz perfect pentru: camping, bushcraft, supravietuire, drumetii montane, hiking, trekking, pescuit si vanatoare!

 

Informații suplimentare

Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu