Tenda 3×3 – camuflaj

260,00 lei

1 în stoc (poate fi comandat în așteptare)

Tenda pentru hamac camuflaj daca esti pasionat de camuflaj, cauti integrarea taberei cat mai aproape de culorile naturale atunci ai ajuns unde trebuie.

Compare

Alege tenda 3×3 – camuflaj daca esti pasionat de camuflaj si cauti integrarea taberei cat mai aproape de culorile naturii inconjuratoare.

Dupa numeroase cautari si teste care au durat peste 2 ani de zile, cei de la DD Hammocks au reusit sa produca propriul model de camuflaj.

Tenda 3×3 – camuflaj cantareste aproape jumatate de kilogram si se potriveste tuturor hamacelor de tura. Este ultra portabila si poate fi un scut impotriva oricaror fenomene meteo.

Tenda DD Hammocks 3×3 – camuflaj are 19 puncte de ancorare, 4 cuie de cort si cordelina pentru ancorarea colturilor.

Gasiti 11 moduri de a seta o tenda in videoclipul de mai jos:

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesoriisisteme de izolarecorturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Tenda 3×3 Olive Green este unul dintre produsele de succes ale companiei.

Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi, un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea de la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire. Produsele se pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Nick reuseste sa faca chiar si o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Lombok in Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia via S.E Asia, China, Mongolia, Russia si apoi Europa. Tenda 3×3 – camuflaj

In timpul calatoriilor Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie, drumetie sau solutie de campare. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui. Cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Informații suplimentare

Greutate790 g
Dimensiuni300 × 300 cm

Main Menu