Ihamac este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor. In zilele noastre hamacele au devenit populare in toata lumea, fiind folosite la relaxare, la drumetii cu bagajerie lightweight, alpinism, camping, pescuit, devenind incet, dar sigur, un hobby cu mii de fani si utilizatori, activi pe zeci de forumuri din toata lumea. Pentru unii ca noi hamacul este vestitorul primaverii, reprezinta relaxare sau joaca. Hamacul reprezinta timp liber sau sport sau mai simplu, viata traita la intensitatea pe care ti-o doresti.

Asemenea Hamacului, parcursul nostru a fost asemanator. Am plecat de la o nevoie care, cu timpul, a devenit o placere si un hobby. Nevoia de libertate, iesire in natura, relaxare, sport si o viata sanatoasa e aproape o necesitate pe care societatea actuala o impune.

Ihamac este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor, avand o gama de produse care acopera o mare varietate de activitati de agreement. Daca esti iubitor de camping, bushcraft, supravietuire gasesti la noi tot ce iti trebuie. Hamace profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra, hamace “made in Romania”, accesorii EDC, folie de protectie si alte accesorii outdoor.

Ihamac se doreste a fi o comunitate de oameni avizi de natura si frumusetile ei.

 

Website-ul www.ihamac.ro este operat de catre SC Dandana Marine SRL -Registrul Comertului: J40/4841/11.04.2013, CIF: RO31497970/ Sediu social: Aleea Stanila nr 2, bl H12, sc 1, ap 5, Bucuresti, Sector 3

Adresa depozit – ridicarea personala a comenzilor: Soseaua Vitan Barzesti nr. 7A, Sector 4, Bucuresti, in incinta Complexului Comercial Vitantis / Coordonate GPS: 44.397870, 26.223373

Inainte de a porni spre noi, te rugam sa ne dai un telefon pentru a te asigura ca te asteapta un coleg sa iti predea comanda.

Ihamac este un website dedicat hamacelor

Main Menu