Hamacul double layer Minorswing

hamac-pescuit

Hamacul double layer Minorswing face parte din categoria hamacelor tehnice, cele mai indicate pentru nopti petrecute in racoare si umezeala pe timp de toamna/primavara. Alaturi de sacul de dormit potrivit si cateva accesorii utile, hamacul poate deveni adapostul perfect pentru mai multe nopti.

Cele doua straturi insumeaza numai 690g impreuna cu cei 8m de cordelina ai hamacului, astfel ai loc in rucsac si pentru alte jucarii pentru dormit afara. Stratul exterior este peliculizat pe interior, astfel mentine izoprenul imobilizat in timpul somnului si pastreaza umezeala departe de sacul de dormit http://ihamac.ro/magazin/bivouac-double-layer

Cele doua materiale ale hamacului formeaza un buzunar intre ele pentru a introduce un strat cu rol de izolare termica. Izoprenele cu latime de 90cm sunt ideale pentru aceste hamace #doublelayer.

Deoarece ne plac mult soluțiile simple care dezvoltă mai multe funcționalitați am modificat putin hamacele noastre dintre cele mai tehnice. Asadar am lasat liberă întaritura de la fiecare colț pentru a putea ancora si astfel poti folosi hamacul drept adăpost, umbrar sau prelată de ploaie. Hamacul este un dreptunghi de 2.90m/1.55m, foarte bine cusut de jur împrejur, cu strat impermeabil sau fara, care poate fi folosit în diverse scopuri odată ce ai aceste colțuri zdravene de care poți ancora.

 

 

De la bun început, toate hamacele noastre au avut această întăritură de chingă la fiecare dintre cele patru colțuri. Întăritura ajuta mult, ușurând frecarea dintre cordelină și material, o folosim si acum la oricare dintre hamacele pe care le producem. Astfel produsele noastre au o viața lungă și frumoasă!

Acum aceasta întăritură are un rol dublu si hamacul de odinioară poate deveni orice atata vreme cat te ajuta imaginatia sau atunci cand nu iti mai foloseste ca hamac. P.S: Daca totusi ai de a face cu vreme nasoala ai loc la tine si de un supra sac de “bivouac”, acesta se foloseste peste sacul de dormit in noptile cu adevarat umede sub cerul liber!

www.minorswing.ro

IN THE MIDDLE OF EVERYWHERE

Foto Edy Enea

 

Main Menu